Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Увага! До фонду НД ДП «Укрметртестстандарт» поступили нові стандарти PDF Друк e-mail
Четвер, 12 травня 2016, 08:55

Увага! До фонду НД ДП «Укрметртестстандарт» поступили нові стандарти:

ДСТУ EN 1885:2010 «Перо та пух. Терміни та визначення понять (EN 1885:1998, IDT)»

ДСТУ-Н 7914:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення документів на технологічні процеси ремонтування»

ДСТУ-Н 7915:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення карти реєстрування результатів випробування»

ДСТУ-Н 7916:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення документів, застосовуваних для розроблення, упровадження та функціювання технологічних процесів»

ДСТУ-Н 7917:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення технологічного паспорта, карти вимірів і журналу контролю технологічного процесу»

ДСТУ 1.14:2015 «Національна стандартизація. Процедури створення, діяльності та припинення діяльності технічних комітетів стандартизації»

ДСТУ-Н 7918:2015 «Система технологічного підготовлення виробництва. Настанови щодо вибирання засобів контролювання»

ДСТУ-Н 7919:2015 «Система технологічного підготовлення виробництва. Настанови щодо проектування систем і процесів технічного контролювання»

ДСТУ-Н IAF MD 8:2015 «Обов’язковий документ Міжнародного форуму з акредитації для застосування ISO/IEC 17011 в системах менеджменту якості щодо медичних виробів (ISO 13485) (IAF MD 8:2011, IDT)»

ДСТУ-Н IAF MD 9:2015 «Обов’язковий документ Міжнародного форуму з акредитації для застосування стандарту ISO/IEC 17021 в системах менеджменту якості щодо медичних виробів (ISO 13485) (IAF MD 9:2011, IDT)»

ДСТУ 7495:2014 «Протипожежна техніка. Автомобілі пожежно-рятувальні. Частина 2. Загальні вимоги щодо безпеки та показники якості (EN 1846-2:2009, MOD)»

ДСТУ 7804:2015 «Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи»

ДСТУ EN 1131:2014 «Соки фруктові та овочеві. Метод визначання відносної густини (EN 1131:1994, IDT)»

ДСТУ 7614:2014 «Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови»

ДСТУ EN 1142:2014 «Соки фруктові та овочеві. Метод визначання вмісту сульфату (EN 1142:1994, IDT)»

ДСТУ 7618:2014 «Макухи та шроти. Метод визначення кислотного числа олії"

ДСТУ 7802:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання індексу розчинності протеїну у воді»

ДСТУ–Н CODEX STAN 192:2014   «Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192–1995, Rev. 9–2008, IDT)»

ДСТУ EN 13631-12:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Речовини вибухові бризантні. Частина 12. Технічні вимоги до проміжних детонаторів з різною ініціювальною здатністю (EN 13631-12:2004, IDT)»

ДСТУ EN 13631-16:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Речовини вибухові бризантні. Частина 16. Виявляння та вимірювання токсичних газіви (EN 13631-16:2004, IDT)»

ДСТУ EN 13763-23:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 23. Визначення швидкості ударної хвилі в ударній трубці (EN 13763-23:2002, IDT)»

ДСТУ EN 13763-24:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 24. Визначення опору електричної ізоляції ударної трубки (EN 13763-24:2002, IDT)»

ДСТУ EN 13763-25:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 25. Визначення передавальної здатності поверхневих з’єднувачів, реле та з’єднувального приладдя (EN 13763-25:2004, IDT)»

ДСТУ EN 13938-1:2013  «Вибухові речовини для цивільного застосування. Палива та ракетні палива. Частина 1. Вимоги (EN 13938-1:2004, IDT)»

ДСТУ ISO 1762:2010 «Напівфабрикати волокнисті, папір та картон. Метод визначення вмісту золи за температури 525С (ISO 1762:2001, IDT)»

Замовити офіційні копії нормативних документів ви можете ТУТ >>>

 
Опубликованы стандарты ISO на дозиметрию PDF Друк e-mail
Четвер, 12 травня 2016, 08:49

092_2016В повседневной жизни практически каждый человек в той или иной степени подвергается  воздействию ионизирующей радиации. Ее источники могут иметь как естественное происхождение, например, почва и вода, так и созданное человеком, например, при эксплуатации рентгеновских аппаратов, которые широко используются в медицинских учреждениях для диагностических целей.

Поскольку существует большое количество видов ионизирующего излучения, уровни которого могут меняться в широких пределах, специалисты Международной организации по стандартизации (ISO) ведут разработку стандартов для оценки и минимизации радиационного облучения.  Данные документы помогают проводить мониторинг наличия вредного излучения и оценку уровня радиации. Исходя из результатов подобных исследований, специалисты могут гарантировать, что уровни воздействия ионизирующего излучения будут находиться в безопасных пределах.

Детальніше...
 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 травня 2016 р. № 129 "Про прийняття змін до національних нормативних документів України" PDF Друк e-mail
Четвер, 12 травня 2016, 08:03

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 травня 2016 р. № 129 "Про прийняття змін до національних нормативних документів України" (ДСТУ 4733:2007 "Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови", ДСТУ 4734:2007 "Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови", ДСТУ 4735:2007 "Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови")

 
Центр Експертиз Тест: Бифидопродукты. Что такое "бифидо" и с чем его едят? PDF Друк e-mail
Середа, 11 травня 2016, 08:51

091_2016Кисломолочные продукты приобретают все большую популярность среди украинских потребителей. Такие продукты можно смело назвать "два в одном": они содержат все полезные вещества натурального молока и молочнокислые бактерии, благотворно влияющие на организм, а так же обладают нежным приятным вкусом. Кроме молочнокислых бактерий в такие продукты можно добавлять бифидобактерии, тем самым усиливая полезные свойства для организма человека. И вкусно, и полезно – такое редкое сочетание.

Тест: Бифидопродукты >>>

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо прийняття/скасування/перенесення терміну скасування НД та втрату чинності наказу №172 (04.12.2015) PDF Друк e-mail
Середа, 11 травня 2016, 08:15

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 05 травня 2016 р. №128 "Про перенесення терміну скасування в Україні міждержавних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 29 квітня 2016 р. №127 "Про скасування наказу від 17 березня 2016 р. № 81"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 29 квітня 2016 р. №125 "Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними нормативними документами"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 квітня 2016 р. №124 "Про втрату чинності наказу від 04 грудня 2015 р. № 172"

 
В Україні почав діяти закон про побічні продукти тваринного походження PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 травня 2016, 15:28

090_20169 травня 2016 року набув чинності Закон України від 07.04.2015 р. № 287-VIII «Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною».

Закон визначає організаційні та правові засади діяльності, що пов'язана з утворенням, збиранням, перевезенням, зберіганням, обробкою, переробкою, утилізацією, видаленням побічних продуктів тваринного походження, не призначених або визнаних непридатними для споживання людиною, продуктів обробки, переробки побічних продуктів тваринного походження, не призначених для споживання людиною.

Детальніше...
 
До уваги підприємств, працюючих у сфері побутового обслуговування! PDF Друк e-mail

КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Орган з сертифікації ДП «Укрметртесстандарт» понад 20 років проводить роботи з сертифікації готельних послуг, послуг харчування та перукарських і косметичних послуг Ми співробітничаємо з багатьма національними готелями, в тому числі і всесвітньо відомими мережевими готелями в Україні, зокрема: «Прем’єр Палац»; «Хаятт Рідженсі Київ»; «Інтерконтиненталь Київ»; «Фермонт»; «Президент готель»; «Русь»; "IBIS Київ Центр"; «Дністер»; «Зірка Буковелю» «Клеопатра» і багато інших.

За весь час роботи була створена система ефективної взаємодії з партнерами.

Ми пропонуємо Вам взаємовигідне співробітництво і готові надавати Вам послуги:

Сертифікація послуг з тимчасового розміщування (проживання).

Сертифікація послуг харчування з підтвердженням типу та класу закладів, що надають послуги харчування.

Сертифікації перукарських та косметичних послуг з підтвердженням категорії.

Оцінювання готелів на відповідність вимогам ДСТУ 4269:2003 стосовно підтвердження категорії від * (однієї зірки) до ***** (п’яти зірок).

Лист щодо категоризації засобів розміщення (ЗАВАНТАЖИТИ)

Докладну інформацію дивіться на нашій сторінці >>>

 
ДП "УкрНДНЦ" видані накази щодо чинності НД PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 15:57

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 22 квітня 2016 р. №120 "Про внесення змін до наказу від 31 грудня 2015 р. № 219"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 квітня 2016 р. №122 "Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міждержавними нормативними документами, та скасування міждержавних стандартів в Україні"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 квітня 2016 р. №123 "Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міждержавними нормативними документами, змін до міждержавних нормативних документів та скасування національних нормативних документів і міждержавних стандартів в Україні"

 
Результати робіт з сертифікації соціально-побутових послуг за 1 квартал 2016 року PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 квітня 2016, 07:59

088_2016ДП «Укрметртестстандарт» – єдиний в Україні орган з сертифікації, який приділяє увагу усім видам соціально-побутових послуг, що надаються населенню.

Науково-технічним відділом підтвердження відповідності ДП «Укрметртестстандарт» в 1-му кварталі 2016 року  проводилися роботи з сертифікації готельних послуг, послуг харчування, послуг перукарських як на підприємствах міста Києва, так і в інших регіонах України. За результатами цих робіт були видані 28 сертифікатів відповідності, зокрема: п`ять на послуги готелів, тринадцять на послуги харчування , десять на послуги перукарні та косметичні послуги.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня161162163164165166167168169170НаступнаКінець »

Сторінка 162 з 414
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua