Внесено зміни до робочої програми розроблення технічних регламентів до 2015 року |
|
|
|
П'ятниця, 17 квітня 2015, 08:54 |
Відповідно до Наказу Мінекономрозвитку України від 1 квітня 2015 року N 323 "Про внесення зміни до робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року" та статті 19 Закону України "Про технічні регламенти та процедури оцінки відповідності" Розділ "2015 рік" робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року, затвердженої наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 14.12.2010 N 567, викладено в новій редакції.
Наказу Мінекономрозвитку України від 1 квітня 2015 року N 323 "Про внесення зміни до робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року" >>>
Відповідно до Наказу Мінекономрозвитку України від 1 квітня 2015 року N 323 "Про внесення зміни до робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року" та статті 19 Закону України "Про технічні регламенти та процедури оцінки відповідності" Розділ "2015 рік" робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року, затвердженої наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 14.12.2010 N 567, викладено в новій редакції.
Наказу Мінекономрозвитку України від 1 квітня 2015 року N 323 "Про внесення зміни до робочої програми розроблення технічних регламентів на період до 2020 року" >>> |
Новий український стандарт на цукор визначає правила приймання та методи відбирання проб |
|
|
|
Четвер, 16 квітня 2015, 10:17 |
З 1 липня 2015 року в Україні починає діяти оновлений стандарт ДСТУ 3824-2014 «Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб». Стандарт поширюється на білий цукор (кристалічний та пресований, сахарозу для шампанського, цукрову пудру), природний цукор (кристалічний та пресований), желювальний цукор та цукор-сирець тростинний та встановлює правила його приймання та методи відбирання проб.
|
Детальніше...
|
Опубліковані два нові стандарти ISO для ринку твердого біопалива |
|
|
|
Четвер, 16 квітня 2015, 09:25 |
Сьогодні світовий ринок твердого біопалива безперервно набирає обертів. І не дивно, адже це найбільш дешеве і екологічне альтернативне джерело енергії. Крім того, існує можливість організації безвідходного його виробництва.
У загальному значенні біопаливо - це паливо з рослинної або тваринної сировини, з продуктів життєдіяльності організмів або органічних промислових відходів. Різниться рідке біопаливо, воно застосовується для двигунів внутрішнього згоряння, наприклад, етанол, метанол, біодизель, тверде біопаливо - дрова, брикети, паливні гранули, тріска, солома, лузга і газоподібне, до которму відноситься синтез-газ, біогаз, водень.
|
Детальніше...
|
В Україні врегулюють питання обігу біологічно активних добавок |
|
|
|
Середа, 15 квітня 2015, 10:42 |
За останні роки в Україні стрімкого розвитку набув ринок продажу біологічно активних добавок. Обсяг продажу цих продуктів щороку збільшується, чому сприяє інтенсивна рекламна кампанія та налагоджена система діяльності багаторівневого маркетингу у сфері реалізації цього продукту.
Згідно з Законом України «Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» з урахуванням змін, внесених до нього у 2002 році біологічно активна харчова добавка визначалась як спеціальний харчовий продукт, призначений для вживання або введення в межах фізіологічних норм у раціони харчування або харчові продукти з метою надання їм дієтичних, оздоровчих, профілактичних властивостей, для забезпечення нормальних і відновлення порушених функцій організму людини.
|
Детальніше...
|
В Україні оновлені вимоги до випуску шоколаду |
|
|
|
Середа, 15 квітня 2015, 09:29 |
В Україні виданий оновлений національний стандарт ДСТУ 3924:2014 «Шоколад. Загальні технічні умови».
Дія стандарту поширюється на шоколад, який виготовляють із какао-продуктів, отриманих перероблянням какао-бобів, із додавання чи без додавання цукру, молочних продуктів й іншої сировини та харчових добавок.
|
Детальніше...
|
В Україні виданий стандарт, що встановлює вимоги до виготовлення печива |
|
|
|
Середа, 15 квітня 2015, 08:13 |
Стандарт ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», що був нещодавно виданий в Україні, поширюється на печиво – борошняний кондитерський виріб крихкої структури з використанням хімічних розрихлювачів або дріжджів, що постачають споживачеві.
Печіво, відповідно до вимог стандарту, залежно від способу виробництва та рецептури класифікують на: цукрове, затяжне, здобне (пісочно-виїмкове, пісочно-відсадне, виготовлене методом екструзії, збивне, сухарики, листкове, горіхове), вівсяне, спеціального дієтичного призначення.
|
Детальніше...
|
Безпеку електроприладів забезпечують стандарти IEC |
|
|
|
Вівторок, 14 квітня 2015, 10:47 |
Зазвичай люди приймають як належне той факт, що вони можуть безпечно і безтурботно користуватися електричними системами в житлових, комерційних і промислових будівлях. Це не дивно, адже такі системи розробляються з акцентом на підвищену безпеку. Архітектори, інженери, електрики, а також виробники електроапаратури при проектуванні та прокладання силових кабелів усередині будівель і споруд, а також при розробці, виробництві, розгортанні та експлуатації електрообладнання покладаються на відповідні міжнародні стандарти та системи оцінки відповідності.
|
Детальніше...
|
БАЖАЄМО РАДІСНИХ СВЯТ!
|
|
|