|
Центр Экспертиз Тест: "Тест: мёд . Как легко испортить мёд" |
|
|
|
П'ятниця, 07 листопада 2014, 11:50 |
На самом деле такой вкусный и полезный продукт как мёд, подаренный нам природой, испортить очень легко: достаточно его перегреть. В результате продукт не только перестает быть полезным, но становится опасным. Виной тому погоня за товарным видом (жидкий мёд выглядит привлекательнее), а также удобство фасовки.
Тест: мед.Как легко испортить мед >>> |
Актуалізована версія міжнародного стандарту ISO 9001 скоро буде опублікована |
|
|
|
П'ятниця, 07 листопада 2014, 11:43 |
Процес доопрацювання і актуалізації міжнародного стандарту ISO 9001 "Системи менеджменту якості. Вимоги" наближається до завершальної стадії. Його переглядом і актуалізацією займалися фахівці підкомітету ПК 2 "Системи якості" технічного комітету ISO ТК 176 "Управління якістю та забезпечення якості».
|
Детальніше...
|
Справжність непреференційних сертифікатів про походження товару тепер можна перевірити онлайн |
|
|
|
П'ятниця, 07 листопада 2014, 11:31 |
Метою визначення походження товару є вирішення наступних питань:
поширення на товар Митного тарифу ЄС без застосування односторонніх і конвенціональних пільгових заходів щодо окремих третіх країн (груп країн, територій);
поширення на торгівлю окремими категоріями товарів нетарифних заходів (у тому числі кількісних обмежень);
необхідність отримання для даного товару сертифіката походження.
|
Детальніше...
|
Новости от коллег: Качество пластиковой посуды - мнение специалистов ГП "Одессастандартметрология" |
|
|
|
Четвер, 06 листопада 2014, 11:16 |
Пластиковая посуда в повседневной жизни. Насколько она опасна? Рассказывают наши одесские коллеги - ГП "Одессастандартметрология"
Смотрите видеоролик здесь: http://sm.od.ua/post/692/2014 |
Швейцарцы борются с поддельным сыром |
|
|
|
Четвер, 06 листопада 2014, 11:06 |
10% сыра, маркированного как швейцарский эмменталь на прилавках магазинов, являются поддельными
Сыроделы Швейцарии используют генотипоскопию в борьбе с подделками своей продукции: в специальном хранилище в Берне ученые держат 10 тыс. штаммов молочных бактерий, позволяющих определить аутентичность сыра, сообщает Интерфакс со ссылкой на агентство Bloomberg.
|
Детальніше...
|
У Брюсселі пройшла загальноєвропейська конференція з питань стандартизації |
|
|
|
Четвер, 06 листопада 2014, 10:56 |
Більше 370 делегатів, у тому числі учасники науково-дослідних ініціатив та інноваційних проектів, представники ділових та академічних кіл, промислових компаній, національних і міжнародних організацій з стандартизації, а також Європейської комісії, взяли участь у загальноєвропейській конференції "Стандарти - наш міст до інновацій". Захід проходив в Брюсселі (Бельгія). Він був організований фахівцями Європейського комітету з стандартизації (CEN), Європейського комітету з стандартизації в електротехніці (CENELEC) та Європейської асоціації вільної торгівлі (EFTA).
|
Детальніше...
|
Новини від колег: Фахівці ДП «Харківстандартметрологія» провели експертизу плавлених сирів «Дружба» та встановили чимало порушень |
|
|
|
Середа, 05 листопада 2014, 10:20 |
Останнім часом асортимент плавлених сирів жодним чином не поступається твердим сичужним сирам. Полиці магазинів заповнені плавленими сирами як традиційних загальновідомих назв – «Янтарь», «Дружба», «Російський», «Голландський» так і з різноманітними смаковими наповнювачами – вершковий, шоколадний, з грибами, беконом, шинкою, зеленню, цибулею та часником тощо.
|
Детальніше...
|
У Мінекономрозвитку обговорили план реалізації програми підтримки «зеленої» модернізації економіки |
|
|
|
Середа, 05 листопада 2014, 10:13 |
Програма підтримки «зеленої» модернізації української економіки, ініційована Урядом Німеччини, вписується у контекст впроваджуваних в Україні стратегічних реформ і є актуальною через необхідність ощадного використання енергоресурсів. Про це йшлося під час зустрічі заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Веремія з керівником Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) і представниками Посольства ФРН в Україні.
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 209 з 401 |