Головна

Авторизація



Мінагрополітики разом з громадськістю проводить конкурс на розробку логотипу для маркування сертифікованої органічної продукції PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 жовтня 2014, 12:23

312_2014Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Громадською спілкою «Органічна Україна» та Міжнародною благодійною організацією «Інформаційний центр «Зелене досьє», за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», проводиться соціальний конкурс на розробку державного логотипу для маркування сертифікованої органічної продукції.

Докладніше про Конкурс читайте ТУТ>>>

Прес-служба Мінагрополітики

 
На транспорт для перевезення продуктів необхідно отримати санітарний паспорт PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 жовтня 2014, 10:32

311_2014У листі від 22 серпня 2014 № 04.03-11-7459/14 Держсанепідемслужба роз'яснила, що транспорт, що перевозить харчові продукти, повинен мати санітарний паспорт автомобіля та спеціальне маркування, а експедитор - санітарну книжку з результатами медогляду.

Згідно Закону «Про безпеку і якість харчових продуктів», до повноважень Госсанепідемслужби відноситься інспектування транспортних засобів і перевірка дотримання гігієнічних вимог, встановлених термінів проходження медогляду персоналом, побічно або безпосередньо контактують з харчовими продуктами. У разі порушення цих вимог і термінів Служба видає припис про відсторонення від роботи до усунення порушень.

Детальніше...
 
Наказ Мінагрополітики України від 30.07.2014 №284 (щодо технічного регламенту зернового складу) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 жовтня 2014, 09:20

Наказ Мінагрополітики України від 30.07.2014 р. №284 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства аграрної політики України від 15 червня 2004 року N 228 (ЗАВАНТАЖИТИ)

 
Тайські роботи перевірять якість їжі PDF Друк e-mail
Четвер, 02 жовтня 2014, 14:05

309_2014Не так давно по всьому світу сталася серія скандалів, пов'язана з постачальниками продовольства. Найсерйозніший скандал стався в Китаї, де великих постачальників м'яса звинуватили в наданні неякісної та навіть непридатною продукції. Людина не завжди може швидко і точно визначити якість їжі, а ось робот впорається напевно.

Детальніше...
 
Підвищити надійність будівель в умовах вічної мерзлоти допоможуть стандарти PDF Друк e-mail
Четвер, 02 жовтня 2014, 13:50

310_2014В останні роки глобальне потепління все більш виразно впливає на кліматичні умови в північній частині Канади: змінюється температура, рівень опадів, а також типові погодні умови. Як наслідок - значні зрушення у вічній мерзлоті і зміни гідрогеологічних характеристик деяких будівельних майданчиків. Це, в свою чергу,  безпосередньо впливає на інфраструктуру Крайньої Півночі, а також на людей, які там живуть.

Детальніше...
 
Американська організація із захисту прав споживачів стурбована застосуванням антибіотиків при вирощуванні курей PDF Друк e-mail
Середа, 01 жовтня 2014, 09:47

308_2014Американська організація із захисту прав споживачів США "Food and Water Watch" налаштована проти використання антибіотиків на птахофермах (крім медичних цілей) і звертає загальну увагу на множинні факти безконтрольного застосування антибіотиків при вирощуванні птиці.

Зазвичай масштаби галузевого використання протимікробних препаратів ретельно приховуються. Проблема полягає в тому, що масове використання антибіотиків в птахівництві веде до поширення стійких до них бактерій.

Детальніше...
 
Популярні м'ясні продукти із Швеції можуть поміняти свій колір та склад PDF Друк e-mail
Середа, 01 жовтня 2014, 09:40

307_2014Представники шведської м'ясної промисловості стурбовані новими правилами з безпеки харчових продуктів ЄС, які можуть перетворити Шведську різдвяну шинку в непривабливий сірий шматок і позбавити соковитості популярну свинину "flintasteak".

Детальніше...
 
В Канаді проходить Національний тиждень органічних продуктів PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 вересня 2014, 11:26

306_2014Канада займає п'яте місце в світі за величиною ринку органічної продукції. На території держави розміщено близько 3732 органічних ферм, 870 органічних переробних підприємств та 245 підприємств, що обробляють органічну продукцію.

Більшість органічних фермерських господарств розміщена в провінції Саскачеван, в той час як в провінції Квебек був зафіксований найзначніший темп росту органічного сектору порівняно з іншими регіонами країни. Британська Колумбія є лідером за кількістю органічних ферм, розташованих в міських зонах. Більшість ферм Британської Колумбії виробляють органічні фрукти і овочі.

Детальніше...
 
Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів - одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 вересня 2014, 10:34

305_2014Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів – одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок. Про це заступник Міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька сказала під час робочої зустрічі з експертами Міжнародної фінансової корпорації та Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в України».

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня201202203204205206207208209210НаступнаКінець »

Сторінка 210 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua