Головна

Авторизація



У лютому 2014 року набирає чинності технічний регламент МС «Про безпеку обладнання, що працює під надлишковим тиском» PDF Друк e-mail
Четвер, 30 січня 2014, 09:58

24_2014У лютому 2014 року набирає чинності технічний регламент МС «Про безпеку обладнання, що працює під надлишковим тиском», прийнятий Рішенням Євразійської економічної комісії ще в липні 2013 року.

Документ поширюється на обладнання, яке випускається в обіг вперше і призначене для застосування на митній території МС.

Детальніше...
 
ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації та оцінки відповідності PDF Друк e-mail
Середа, 29 січня 2014, 09:20

Наказом Мінекономрозвитку України  від 11.06.13 № 625 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації  систем управління в державній системі сертифікації.

Наказом Мінекономрозвитку України від 09.12.2013 № 1447 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації  продукції в державній системі сертифікації.

Наказами Мінекономрозвитку  України від 26.12.2013 № 1571 та від  09.12.2013 № 1448 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом з оцінки відповідності продукції вимогам наступних технічних регламентів:

Детальніше...
 
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе" (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 січня 2014, 12:23

23_2014

Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе >>>

Что же мы ждем от Докторской вареной колбасы? Да, в общем, то же самое, что и от любого другого пищевого продукта: качества, безопасности и вкуса.

В плане качества потребителям, в первую очередь, хочется, чтобы состав Докторской колбасы был "правильным". А он должен выглядеть следующим образом: свинина полужирная 70%, говядина высшего сорта 25%, яйца куриные или меланжа, молоко коровье сухое.

http://test.org.ua

 
Представлений проект нового австралійського стандарту на еко-маркування текстильних виробів PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 січня 2014, 09:58

21_2014Проект нового стандарту на маркування та оборот екологічно чистої текстильної продукції представили фахівці австралійської природоохоронної організації GECA . Документ розроблений з метою мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище текстильної продукції та сировини на всіх етапах виробництва і розповсюдження, а також всього життєвого циклу подібних виробів.

Розробка стандарту здійснювалася в рамках програми Австралійського екологічного маркування, в основі якої лежить стандарт ISO 14024:2000 "Етикетки та декларації. Екологічне маркування типу 1. Принципи і процедури".

Детальніше...
 
Проект розпорядження КМУ "Про затвердження плану заходів із заохочення вітчизняних підприємств, установ, організацій до впровадження систем управління якістю, екологічного управління та інших систем управління" PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 січня 2014, 08:59

Проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів із заохочення вітчизняних підприємств, установ, організацій до впровадження систем управління якістю, екологічного управління та інших систем управління" (ЗАВАНТАЖИТИ)

 
Проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції" PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 січня 2014, 08:50

Проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції" (ЗАВАНТАЖИТИ)

Концепція державної політики у сфері управління якістю продукції (ЗАВАНТАЖИТИ)

 
Пропонуємо провести актуалізацію НД PDF Друк e-mail
Середа, 22 січня 2014, 10:19

aktualПопонуємо скористатися ПОСЛУГОЮ з АКТУАЛІЗАЦІЇ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ (НД) >>>

Актуалізація НД - це приведення НД пiдприємства у вiдповiднiсть до нормативних документiв нацiонального фонду НД шляхом внесення змiн та поправок, якi щомiсячно надаються в iнформацiйних покажчиках стандартiв (IПС).

З питань проведення актуалізації НД звертайтеся:

адреса: 03115, м.Київ вул.Краснова, 7/1, к.102

тел./факс: +38 044 452-67-35

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом" (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
Середа, 22 січня 2014, 08:54

19_2014Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом>>>

Настоящим маслом, как говорится, кашу не испортишь. А вот ненастоящим – запросто. Очередной тест сливочного масла, увы, не показал улучшения ситуации: фальсифицированные образцы среди популярных марок все равно были обнаружены. На этот раз треть масла оказалась не настоящей.

http://test.org.ua

 
У Росії вік коньяку стандартизовано PDF Друк e-mail
Вівторок, 21 січня 2014, 10:32

18_2014У Росстандарті вперше розроблено національний стандарт, який стосується всіх видів коньяку. Згідно з документом весь коньяк буде розділений на дев'ять видів . У їх числі:

«Старий» - витриманий не менше 10 років,

«Колекційний» - той же «старий», тільки додатково витриманий ще 3 роки без урахування послекупажного відпочинку,

«Оброблений» - розливний, який не підлягає реалізації як готовий продукт.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня241242243244245246247248249250НаступнаКінець »

Сторінка 244 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua