|
У лютому 2014 року набирає чинності технічний регламент МС «Про безпеку обладнання, що працює під надлишковим тиском» |
|
|
|
Четвер, 30 січня 2014, 09:58 |
У лютому 2014 року набирає чинності технічний регламент МС «Про безпеку обладнання, що працює під надлишковим тиском», прийнятий Рішенням Євразійської економічної комісії ще в липні 2013 року.
Документ поширюється на обладнання, яке випускається в обіг вперше і призначене для застосування на митній території МС.
|
Детальніше...
|
ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації та оцінки відповідності |
|
|
|
Середа, 29 січня 2014, 09:20 |
Наказом Мінекономрозвитку України від 11.06.13 № 625 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації систем управління в державній системі сертифікації.
Наказом Мінекономрозвитку України від 09.12.2013 № 1447 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом із сертифікації продукції в державній системі сертифікації.
Наказами Мінекономрозвитку України від 26.12.2013 № 1571 та від 09.12.2013 № 1448 ДП «Укрметртестстандарт» призначений органом з оцінки відповідності продукції вимогам наступних технічних регламентів:
|
Детальніше...
|
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе" (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
Вівторок, 28 січня 2014, 12:23 |
Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе >>>
Что же мы ждем от Докторской вареной колбасы? Да, в общем, то же самое, что и от любого другого пищевого продукта: качества, безопасности и вкуса.
В плане качества потребителям, в первую очередь, хочется, чтобы состав Докторской колбасы был "правильным". А он должен выглядеть следующим образом: свинина полужирная 70%, говядина высшего сорта 25%, яйца куриные или меланжа, молоко коровье сухое.
http://test.org.ua |
Представлений проект нового австралійського стандарту на еко-маркування текстильних виробів |
|
|
|
Понеділок, 27 січня 2014, 09:58 |
Проект нового стандарту на маркування та оборот екологічно чистої текстильної продукції представили фахівці австралійської природоохоронної організації GECA . Документ розроблений з метою мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище текстильної продукції та сировини на всіх етапах виробництва і розповсюдження, а також всього життєвого циклу подібних виробів.
Розробка стандарту здійснювалася в рамках програми Австралійського екологічного маркування, в основі якої лежить стандарт ISO 14024:2000 "Етикетки та декларації. Екологічне маркування типу 1. Принципи і процедури".
|
Детальніше...
|
Проект розпорядження КМУ "Про затвердження плану заходів із заохочення вітчизняних підприємств, установ, організацій до впровадження систем управління якістю, екологічного управління та інших систем управління" |
|
|
|
Проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції" |
|
|
|
Пропонуємо провести актуалізацію НД |
|
|
|
Середа, 22 січня 2014, 10:19 |
Попонуємо скористатися ПОСЛУГОЮ з АКТУАЛІЗАЦІЇ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ (НД) >>>
Актуалізація НД - це приведення НД пiдприємства у вiдповiднiсть до нормативних документiв нацiонального фонду НД шляхом внесення змiн та поправок, якi щомiсячно надаються в iнформацiйних покажчиках стандартiв (IПС).
З питань проведення актуалізації НД звертайтеся:
адреса: 03115, м.Київ вул.Краснова, 7/1, к.102
тел./факс: +38 044 452-67-35
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом" (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
Середа, 22 січня 2014, 08:54 |
Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом>>>
Настоящим маслом, как говорится, кашу не испортишь. А вот ненастоящим – запросто. Очередной тест сливочного масла, увы, не показал улучшения ситуации: фальсифицированные образцы среди популярных марок все равно были обнаружены. На этот раз треть масла оказалась не настоящей.
http://test.org.ua |
|
|
|
|
Сторінка 250 з 401 |