Головна

Авторизація



Центр Експертиз Тест: "Тест: икра минтай. Икра бывает разная, не только черная и красная" (Моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 грудня 2013, 14:12

333_13Тест: икра минтай. Икра бывает разная, не только черная и красная>>>
Икра всех видов рыб считается полезным продуктом, поскольку богата белками, жирами, жирорастворимыми витаминами, содержит минералы. Конечно, самая красивая и вкусная – это черная и красная икра. Но она и самая дорогая, о черной икре можно сказать "безумно дорогая". Икра же других видов рыб гораздо доступнее по цене. Пример тому – икра минтая. Ее можно отыскать в любом супермаркете по доступной цене. Пользуется популярностью также икра мойвы и трески.

http://test.org.ua

 
Центр Експертиз Тест: "Тест: красная икра. На икре лучше не экономить!" (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 грудня 2013, 14:06

332_13Тест: красная икра. На икре лучше не экономить!>>>

Зависимость качества от цены в тестах - относительная редкость. Но все-таки случается. На этот раз более дорогая икра показала себя на "отлично", а самая дешевая оказалась плохой. Так что, покупая красную икру к праздничному столу, не стоит на ней экономить.

http://test.org.ua

 
«Проект постанови КМУ «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності…» PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 грудня 2013, 11:06

Проект постанови КМУ «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов’язаної з виробництвом, випуском і реалізацією продукції (виконанням робіт, наданням послуг), та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів, та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Детальніше...
 
Урядовий кур`єр: «Чорна мітка для покупця» (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:49

329_13«УК» поцікавився, чи можуть інтернет-магазини відмовити людині  в продажу товару на підставі власних баз недбалих клієнтів

Ми вже не раз писали, що отоварюючись в інтернет-магазинах, потрібно бути дуже уважним, адже ймовірність того, що покупця ошукають, чимала. Торговці дуже вже полюбляють «прикрашати» свій товар, особливо той, який покупці не можуть побачити. Тож яким було здивування, коли кілька тижнів тому з’явилася інформація, що віртуальні торговці хочуть вводити чорні списки клієнтів. Виходить, є розумники, які обдурюють самих продавців. Наскільки законне таке бажання торговців й чим це загрожує покупцям, розбирався «Урядовий кур’єр».

Детальніше...
 
Центр Експертиз Тест: "Тест-исследование: сливочное масло. Масло, спред, маргарин – у каждого свои проблемы" (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:29

328_13Тест-исследование: сливочное масло. Масло, спред, маргарин – у каждого свои проблемы>>>

Жиры – важная составляющая рациона человека, причем как растительные, так и животные. Одним из таких важных жиров является сливочное масло. Этот полезный продукт имеет приятный вкус и аромат, прекрасно сочетается со многими другими продуктами, но, к сожалению, часто фальсифицируется растительными жирами. От этого страдает и вкус, и польза теряется.
Сам по себе растительный жир не является чем-то вредным, но при двух условиях. Во-первых, он должен присутствовать в своей категории продуктов (спреды, маргарины, молочно-жировые смеси и т.д.) и его присутствие должно быть честно отображено как в названии продукта, так и его составе. Во-вторых, растительный жир должен быть безопасным, в т.ч. и по содержанию транс-жиров.

http://test.org.ua

 
Урядовий кур`єр: "Через неякісну їжу — за грати" (моніторинг ЗМІ) PDF Друк e-mail
Четвер, 28 листопада 2013, 08:58

327_13Системі контролю та нагляду за виробництвом харчової продукції потрібні докорінні зміни, щоб зона вільної торгівлі з ЄС відбулась і наші переробники могли безперешкодно здійснювати експорт на Захід. За оцінками експертів, щороку на єдиному євроринку продається харчової продукції на 20 мільярдів євро. Щоправда, торгувати там деякими видами продукції, переважно тваринного походження, країна зможе, лише прийнявши низку законів.

Цілі одні, інструменти різні

На сьогодні якість та безпечність харчів в Україні контролює кілька органів — Держветслужба, Держспоживінспекція, Держсанепідемслужба, функції яких часто дублюються. При цьому увага українських контролерів зосереджена на кінцевому продукті. «Перевірити все фізично неможливо. Та й відповідальних за такої кількості виконавців не знайдеш», — зауважив радник з питань ветеринарних та міжнародних справ Гендиректорату Єврокомісії з питань здоров’я та захисту споживачів (DGSANCO) Карлос Антолінез, з яким випала нагода поспілкуватись під час нещодавнього міжнародного тематичного «круглого столу».

Детальніше...
 
Міжнародні стандарти ISO зроблять поїзда безпечніше і швидше. Досвід Японії. PDF Друк e-mail
Середа, 27 листопада 2013, 10:49

326_13Високошвидкісні поїзди здійснюють пасажирські перевезення зі швидкістю 300 км/год, і в майбутньому ця швидкість буде тільки рости. Але збільшення швидкості переміщення складів по залізничному полотну повинно супроводжуватися еквівалентним ростом безпеки.

Підвищену увага до безпеки залізничного транспорту залучили аварії, що трапилися за участю швидкісних поїздів: спочатку - аварія в Канаді, коли некерований поїзд без машиніста став причиною загибелі 40 осіб, а потім  - трагедія в Іспанії, яка забрала життя майже 80 осіб.

Як запобігти таких випадків і як можуть допомогти в цьому міжнародні стандарти, розповів японський експерт Юджі Нішіе, голова технічного комітету ISO ТК 269 "Залізниці".

Детальніше...
 
Актуальні питання державного регулювання виробництва та обігу харчових продуктів PDF Друк e-mail

5 грудня 2013 року ДП «Укрметртестстандарт» проводить науково-практичний семінар у форматі круглого столу на тему:

303_13

«АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ».

Питання, що будуть розглядатися під час семінару (ЗАВАНТАЖИТИ)

Детальніше...
 
Міжнародні стандарти допомагають боротися з курінням PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 листопада 2013, 09:43

325_13Двічі на рік світова спільнота відзначає дні, присвячені боротьбі з курінням. Це Всесвітній день без тютюну - 31 травня та Міжнародний день відмови від куріння, який відзначається щорічно в третій четвер листопада. Перша дата встановлена Всесвітньою організацією охорони здоров'я у 1988 році, а друга з'явилася в 1977 році, за рішенням Американського онкологічного товариства.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 251 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua