Глобальний стандарт енергетичного менеджменту ISO 50001 |
|
|
|
Понеділок, 13 травня 2013, 07:59 |
У всьому світі набирають обертів процеси впровадження та сертифікації за стандартом ISO 50001 «Системи енергетичного менеджменту. Вимоги та настанови щодо застосування». Згідно з дослідженнями на початок 2012 року близько 100 організацій в 26 країнах світу вже пройшли сертифікацію і відчули переваги у вигляді зниження витрат, збільшення енергоефективності підприємства та економії енергоресурсів.
Стандарт ISO 50001 - це новий, добровільний міжнародний стандарт, який дозволяє великим, середнім і малим промисловим та комерційним підприємствам, інституціональним і державним установам покращити свій спосіб управління енергоресурсами. Підвищуючи свою енергоефективність, організація може забезпечити собі в стислі терміни відчутні вигоди за рахунок максимального використання своїх енергоресурсів та енергетичних активів, зменшуючи, таким чином, вартість і споживання енергії.
|
Детальніше...
|
|
Вітаємо зі Святом Перемоги! |
|
|
|
Вітаємо зі Святом Перемоги! |
У Митному союзі почалося публічне обговорення проектів змін до "харчових" технічних регламентів |
|
|
|
Вівторок, 07 травня 2013, 09:47 |
Технічні регламенти ТС «Про безпеку харчової продукції» (ТР ТЗ 021/2011), «Про безпеку зерна» (ТР ТЗ 015/2011), «Технічний регламент на олієжирову продукцію» (ТР ТЗ 024/2011) набирають чинності з 1 липня 2013 року, перехідний період встановлений до 15 лютого 2015 року.
В даний час ЄЕК повідомила про початок публічного обговорення проектів змін до зазначених технічних регламентів.
|
Детальніше...
|
Проект Наказу Мінекономрозвитку України "Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні" |
|
|
|
Вівторок, 07 травня 2013, 08:56 |
Мінекономрозвитку України оприлюднено проект Наказу " Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні"
|
Детальніше...
|
Сенсорну інформацію стандаризовано |
|
|
|
Понеділок, 29 квітня 2013, 09:07 |
Новий міжнародний стандарт ISO/IEC 23005-3:2013 "Інформаційні технології. Управління та контекст носіїв даних. Частина 3: Сенсорна інформація" описує синтаксис і семантику схем опису або дескрипторів, що представляють сенсорну інформацію.
Стандарт ISO/IEC 23005-3:2013 забезпечує міжопераційну сумісність сенсорної інформації між процесорами медійної обробки. Разом з медійною інформацією сенсорна інформація передається за допомогою сенсорних пристроїв у синхронізованому режимі, заснованому на перевазі користувачів і можливостях сенсорних пристроїв, які розглядаються в інших частинах стандарту ISO/IEC 23005.
|
Детальніше...
|
Продовжується прийом заявок на конкурс "100 кращих товарів України"! |
|
|
|
П'ятниця, 26 квітня 2013, 13:03 |
Запрошуємо підприємства та організації міста Києва взяти участь
у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг)
– «100 кращих товарів України» у 2013 році.
Продовжується прийом заявок та матеріалів від підприємств, організацій та установ міста Києва на участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2013 році.
|
Детальніше...
|
Центр Експертиз Тест "Буженина. Не та нынче буженина" (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
П'ятниця, 26 квітня 2013, 09:25 |
Тест: буженина. Не та нынче буженина…>>>
Что такое буженина? В самом распространенном понимании это не что иное как запеченный кусок мяса. В этом простом определении кроется вся суть продукта. Во-первых, это блюдо из мяса, чаще всего из свинины. Во-вторых, кусок мяса, т.е. изделие цельнокусковое. В-третьих, запеченная буженина наиболее традиционный вариант. Просто и вкусно, причем как в горячем, так и холодном виде.
http://test.org.ua |
В Україні планується обмежити використання замінників цукру |
|
|
|
Четвер, 25 квітня 2013, 09:50 |
Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заборони ввезення і використання деяких харчових добавок)», зареєстрований у Верховній Раді України за №2643 від 28.03.2013р., розроблено з метою заборони ввезення на територію держави і використання у виробництві харчових продуктів, які використовуються в якості замінників цукру і підсолоджувачів.
Відповідно до проекту документа передбачається внесення змін до Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та Закону України «Про захист прав споживачів».
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 283 з 401 |