Центр Експертиз Тест: "Тест: красная икра. Красный продукт для белого праздника" |
|
|
|
Понеділок, 17 грудня 2012, 15:21 |
Тест: красная икра. Красный продукт для белого праздника>>>
Красную икру Центр Экспертиз "Тест" тестирует регулярно перед новогодними праздниками. Вот и этот 2012 год заканчивается тестом красной икры. В тесте 10 марок икры, часть изготовлена в России по ГОСТу, часть в Украине по ТУ. Дело в том, что по ГОСТу разрешается икру производить только из свежего сырья, что можно организовать только в местах вылова. В Украине же икру чаще выпускают из замороженного сырья, поэтому по ТУ. У каждой икры свои преимущества. У икры из России – соответствие ГОСТу и производство из свежего сырья. У икры из Украины – как правило, более доступная цена и легче "добраться" до производителя в случае претензий. Так или иначе, оба варианта икры имеют право на существование, главное чтобы красная икра была безопасная, качественная и вкусная.
http://test.org.ua |
|
Внесено зміни до деяких технічних регламентів Митного Союзу |
|
|
|
Понеділок, 17 грудня 2012, 10:00 |
Євразійська економічна комісія (ЄЕК) прийняла рішення щодо внесення змін до технічних регламентів Митного Союзу. Згідно зі зміною технічний регламент «Про безпеку упаковки» доповнюється переліком продукції, який визначає і уточнює галузь застосування технічного регламенту, також доповнені й уточнені деякі положення документа. Технічні регламенти «Про безпеку обладнання для роботи у вибухонебезпечних середовищах», «Про безпеку низьковольтного обладнання», «Про безпеку машин та устаткування», «Про безпеку апаратів, що працюють на газоподібному паливі» доповнено положенням, згідно з яким до 15 листопада наступного року допускається виробництво і випуск в обіг продукції, яка до дня набрання чинності технічного регламенту не підлягала обов'язковій оцінці відповідності.
Крім того, ЄЕК внесла зміни до Єдиного перелік товарів, що підлягають санітарно-епідеміологічному нагляду (контролю) на митному кордоні та митній території, які, зокрема, стосуються продукції, що контактує з харчовими продуктами і питною водою. Передбачено перехідний період (півтора року) з дня опублікування документа, який дозволить виробникам та імпортерам вчасно оформити сертифікат відповідності технічним регламентам та інші дозвільні документи, необхідні для ввезення та випуску в обіг продукції. |
Створено новий технічний комітет TC/IEC 120 «Електричні системи зберігання енергії» |
|
|
|
Понеділок, 17 грудня 2012, 09:49 |
Визнаючи, що частка відновлюваних джерел енергії (RE) зростає на всіх основних ринках електроенергії, а їх підключення залишається як і раніше складним, Міжнародною електротехнічною комісією (IEC) був заснований технічний комітет TC/IEC 120 "Електричні системи зберігання енергії (EES системи)".
Метою нового технічного комітету є прискорення інтеграції RE в мережу і надання можливості більш надійної та ефективної поставки електричної енергії. Успішна інтеграція RE залежить від роботи малих і великих централізованих та децентралізованих EES систем, які будуть ставати усе більш важливими для задоволення зростаючих глобальних потреб в енергії.
|
Детальніше...
|
Тест: балыки. Балык или филей? |
|
|
|
П'ятниця, 14 грудня 2012, 15:08 |
Тест: балыки. Балык или филей?>>>
Что такое балык, каждый потребитель имеет представление. И представляет себе его как изделие из чистого мяса или рыбы, обязательно сырокопченое. Т.е. деликатес высшей пробы. Да, балыки всегда считались изделиями высшего качества. Однако кроме балыка есть еще понятие филей, и чем же они отличаются, не понятно.
http://test.org.ua |
Центр Експертиз Тест: "Тест-исследование. Базарные молоко и творог, г.Донецк" |
|
|
|
П'ятниця, 14 грудня 2012, 11:00 |
Тест-исследование. Базарные молоко и творог, г. Донецк >>>
Близится к концу 2012 год, приближается к завершению и проект по проверке базарной молочной продукции, который проводит Центр Экспертиз "Тест" – общественная организация по защите прав потребителей, которая уже более 11 лет занимается сравнительными тестированиями товаров и услуг в Украине.
http://test.org.ua |
Новий міжнародний стандарт на редуктори вітряних турбін |
|
|
|
П'ятниця, 14 грудня 2012, 10:30 |
Кожен, хто спостерігав за роботою вітряних турбін, може здивуватися, як ротор, який так повільно рухається може виробляти електроенергію. Це стало можливим завдяки тому, що редуктор передає потужність від турбіни, що повільно обертається, але має великий крутний момент, до ротора, якому потрібна велика швидкість обертання при невеликому крутному моменті.
Редуктори є невід'ємною частиною вітряних турбін. Вони повинні бути надійними і мати проектний термін служби такий самий, як у вітряної турбіни. Для забезпечення всіх показників надійності під час проектування вітряних турбін технічний комітет TC/IEC 88 «Вітряні турбіни» розробив серію міжнародних стандартів IEC 61400 на вітряні турбіни.
|
Детальніше...
|
Накази Мінекономрозвитку України щодо прийняття (змін,заміни та відміни) національних стандартів України |
|
|
|
Четвер, 13 грудня 2012, 09:54 |
|
IEC та ISO узгоджені міжнародні стандарти для аудиту і сертифікації |
|
|
|
Середа, 12 грудня 2012, 11:06 |
Міжнародна електротехнічна комісія (IEC), провідний орган з стандартизації в світі електротехніки та Міжнародна організація з стандартизації (ISO) видали два стандарти, які будуть сприяти встановленню довіри з боку органів регулювання, споживачів, постачальників до сертифікатів, виданих різними організаціями.
Стандарт ISO/IEC 17065 «Оцінка відповідності. Вимоги до органів з сертифікації продукції, процесів та послуг» призначений для забезпечення того, щоб сертифікація продукту, послуги або процесу були проведені справедливим і належним чином, а також для підвищення довіри до випробувань сертифікованої продукції, послуг або процесів.
|
Детальніше...
|
Центр Експертиз Тест: "Тест: кондитерские пасты. тест-драйв для сладкоежек или о кондитерских пастах" |
|
|
|
Середа, 12 грудня 2012, 09:50 |
Тест: кондитерские пасты. тест-драйв для сладкоежек или о кондитерских пастах>>>
Шоколадные, какао, ореховые пасты привлекают многих сладкоежек. Ведь орехи и шоколад удивительное сочетание: каждый ингредиент вкусен и полезен по-своему, а вместе эффект должен усиливаться. Но это при условии наличия настоящих орехов и настоящего шоколада.
http://test.org.ua |
|
|