Наказ Мінекономіки від 4 серпня 2021 року №360-21 Про затвердження та скасування національних класифікаторів (НК 025:2021, НК 026:2021) |
|
|
|
Виданий наказ Мінекономіки від 4 серпня 2021 року №360-21 Про затвердження та скасування національних класифікаторів:
- НК 025:2021 Класифікатор хвороб та споріднених проблем охорони здоров’я
- НК 026:2021 Класифікатор медичних інтервенцій
Наказ Мінекономіки від 4 серпня 2021 року №360-21 (Зававнтажити) |
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№271, 272, 273, 274, 276, 278, 279, 281, 282, 283, 284, 289 - 2021) |
|
|
|
Надійшов у продаж національний стандарт ДСТУ 4228:2021 Драже. Загальні технічні умови. |
|
|
|
Четвер, 05 серпня 2021, 11:05 |
БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ (ЗАВАНТАЖИТИ)
Відправити на e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№258, 259, 260, 261, 262 - 2021) |
|
|
|
Надійшов у продаж стандарт ДСТУ 7345:2021 Дробина пивоваріння. Технічні умови |
|
|
|
Вівторок, 27 липня 2021, 12:32 |
БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ (ЗАВАНТАЖИТИ)
Відправити на e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№257, 256, 255 - 2021) |
|
|
|
Оприлюднено Наказ Мінекономіки Про затвердження Переліку національних стандартів для цілей застосування Технічного регламенту засобів індивідуального захисту... |
|
|
|
Надійшов у продаж стандарт ДСТУ 4135:2021 Цукерки. Загальні технічні умови. |
|
|
|
П'ятниця, 23 липня 2021, 12:45 |
Надійшов у продаж стандарт
ДСТУ 4135:2021
Цукерки. Загальні технічні умови.
Стандарт поширюється на цукерки – кондитерські вироби, виготовлені на основі цукру чи його замінників, з однієї чи кількох цукеркових мас, різноманітні за формою та смаком.
Вартість - 1108,80 грн (з ПДВ)
Замовити стандарт Ви можете у фонді НД ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ",
надіславши ЗАМОВЛЕННЯ (завантажити) на e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Контактний телефон: +38 044 452-67-35
|
|