Головна

Авторизація



Центр Экспертиз Тест: Йогурты. Больше, чем кисломолочный продукт PDF Друк e-mail
Середа, 19 вересня 2018, 08:25

095_18Популярность кисломолочных напитков постоянно возрастает. Ведь этот тот уникальный случай, когда продукт одновременно вкусный и полезный. Кисломолочные напитки производятся на основе молока и сдержат все его ценные компоненты. К тому же в процессе сквашивания они обогащаются микроорганизмами, которые позитивно влияют на организм: улучшают пищеварение и повышают иммунитет.

Центр Экспертиз Тест: Йогурты >>>

 
Міжнародна стандартизація: FDA планує впровадження стандарта ISO 13485 для регулювання ринку медичних приладів PDF Друк e-mail
Середа, 19 вересня 2018, 08:19

094_18Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) США і державний департамент, що займаються регулюванням сектору медичних приладів, оголосили про намір впровадження стандарту ISO 13485 як основи для формування системи забезпечення якості.

Стандарт ISO 13485 «Вироби медичні. Системи менеджменту якості. Вимоги для цілей регулювання» є міжнародним стандартом на системи управління якістю в секторі медичного обладнання. Даний стандарт призначений для більш ефективного і транспарантного взаємодії з іншими системами менеджменту. У 2016 році було опубліковано третє видання цього стандарту. FDA внесло значний внесок в останню редакцію видання відповідно до глобальною тенденцією регулювання ринку медичних приладів.

Детальніше...
 
В Україні прийнятий новий національний стандарт на борошно житнє PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 вересня 2018, 09:35

093_18Житнє борошно є одним з основних видів хлібопекарського борошна в Україні. Якість борошна оцінюють такими показниками, як колір, запах, смак, крупність помелу, вологість, зольність (білість), масова частка домішок, зараженість шкідниками хлібних злаків, масова частка клейковини та її якість, число падіння. Колір, крупність помелу, зольність (білість), масова частка клейковини нормуються по кожному сорту борошна.

Детальніше...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№316,317 - 2018 рік) PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 вересня 2018, 08:31

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 17 вересня 2018 р. №317 "Про внесення зміни до наказу від 13 грудня 2017 р. № 414"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 17 вересня 2018 р. №316 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

 
Центр Экспертиз Тест: Творог или сыр кисломолочный? PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 вересня 2018, 08:31

092_18Основное сырье для производства творога – это молоко. Иногда в зимний период используют восстановленное молоко, но большинство производителей работает на свежем молоке. Чтобы получить продукт необходимой жирности, смешивают цельное и обезжиренное молоко. Также для творога необходимо наличие закваски, состоящей из молочнокислых бактерий. Вспомогательными веществами выступают сычужный фермент и хлористый кальций. Соединения кальция необходимы для молока, чтобы оно лучше свернулось. Хлористый кальций – безопасная добавка, несмотря на столь страшное слово хлористый, пугаться ее в составе не следует.

Тест: творог >>>

 
Міжнародна стандартизація: Оновлені настанови щодо тестування машинозчитувальних паспортів PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 вересня 2018, 08:23

091_18Машинозчитувані паспорти (MRPs) припускають швидке оброблення та точніше порівняння  з міграційними базами даних, а також з відповідними контрольними списками. Для забезпечення відповідності  міжнародним нормативним вимогам паспорти підлягають жорсткому регламентуванню у відповідності з правилами, встановленими Міжнародною організацією  цивільної  авіації (ICAO), Документ 9303.

Стандарт ISO/IEC 18745-1:2018 «Методи випробування машино зчитувальних  проїзних документів (MRTD).  Частина 1: Фізичні методи випробування паспортів (тривалість)»  доповнює технічний звіт  ICAO щодо  довговічності. Стандарт містить  критерії, які  мають бути досягнуті з метою відповідності вимогам ICAO.

Детальніше...
 
Міжнародна стандартизація: Оновлено настанову ISO щодо планування якості PDF Друк e-mail
П'ятниця, 14 вересня 2018, 08:48

090_18Виробництво  продукції,  надання послуг, реалізація проектів – всі ці процеси охоплюють низку  взаємопов’язаних або взаємодоповнюючих заходів, належне виконання яких призведе до досягнення якісних результатів. При цьому велике значення має наявність плану дій щодо реалізації поставлених завдань.

План дій щодо  забезпечення високої якості охоплює опис дій, обов’язків і пов’язаних з ними ресурсів, які необхідні для досягнення бажаних результатів. Нещодавно Міжнародна організація з стандартизації (ISO)  оновила настанову щодо розроблення  такого документу - ISO 10005:2018 «Управління якістю. Настанови щодо планування якості», яка стала потужним інструментом для доповнення будь-якої системи управління якістю.

Детальніше...
 
Міжнародна стандартизація: Оновлений стандарт ISO/IEC 27005 допоможе управляти ризиками інформаційної безпеки PDF Друк e-mail
Четвер, 13 вересня 2018, 09:01

089_18Сьогодні, з розвитком цифрових технологій,  значною загрозою для діяльності організацій стало порушения безпеки даних та кібератаки. Нерідко значною причиною цього є брак обізнаності щодо  ризиків.

Нещодавно переглянутий стандарт ISO/IEC 27005:2018 «Інформаційні  технології. Методи безпеки. Управління ризиками інформаційної безпеки» допоможе  внести ясність у цю проблему.

Документ містить керівні вказівки  для організацій про те, як впоратися з наявними викликами, забезпечивши  основу для ефективного управління ризиками.

Детальніше...
 
Центр Експертиз Тест: Мука PDF Друк e-mail
Четвер, 13 вересня 2018, 08:26

088_18В этот раз, результаты исследования качества муки порадовали. Что высший сорт, что первый, показал отличные результаты, так что есть из чего выбрать.

В тестировании 8 марок пшеничной муки: Аграрний фонд, Біла Церква, Вигода, Добробут, Кожен день, Рома, Розумний вибір, Novus.

Тест: Мука >>>

 
« ПочатокПопередня71727374757677787980НаступнаКінець »

Сторінка 75 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua