Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності |
|
|
|
Четвер, 15 листопада 2018, 09:24 |
Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження призначеними органами з оцінки відповідності та визнаними незалежними організаціями господарської діяльності з оцінки відповідності вимогам технічних регламентів і визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Міністерством економічного розвитку і торгівлі.
Мінекономрозвитку здійснює моніторинг призначених органів і визнаних незалежних організацій стосовно їх відповідності вимогам, установленим Законом України “Про технічні регламенти та оцінку відповідності” та відповідними технічними регламентами.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№398, 399, 400, 401, 403, 404 - 2018 рік) |
|
|
|
Понеділок, 12 листопада 2018, 11:35 |
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№391, 392, 393, 394, 395 - 2018 рік) |
|
|
|
Четвер, 08 листопада 2018, 09:37 |
|
04-05 грудня 2018 року: Підвищення технічної компетентності та ділових якостей фахівців у сфері технічного регулювання за напрямком «Метрологія» |
|
|
|
ДП "Укрметртестстандарт" 04-05 грудня 2018 року проводить підвищення технічної компетентності та ділових якостей фахівців у сфері технічного регулювання за напрямком «Метрологія» на тему:
Метрологічне забезпечення виробництва.
Функції, права та обов`язки осіб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах та в організаціях
Программа (ЗАВАНТАЖИТИ)
Заявка (ЗАВАНТАЖИТИ)
Звернення до керівників підприємств (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Центр Экспертиз Тест: Оливковое масло |
|
|
|
Вівторок, 06 листопада 2018, 09:52 |
Оливковое масло больше ценится в неочищенном виде, полученное прессованием. Такой продукт обладает ярким вкусом и ароматом, подходит для заправки салатов из свежих овощей. Оливковое масло богато ненасыщенными жирными кислотами, полезными для здоровья. Широко применяется этот продукт не только в кулинарии, но и в косметологии.
В наших краях оливковое – довольно дорогое на фоне подсолнечного масла. К сожалению, это приводит к фальсификации продукта, когда под видом оливкового продают рапсовое или подсолнечное. Второй вариант "схитрить" - это продавать более дешевое рафинированное масло под видом дорогого Extra virgin. Зеленоватый цвет придать ему не сложно за счет добавления природного красителя хлорофилла.
В тестировании 6 марок оливкового масла: Эллада, De Cecco, Diva Oliva, Maestro de Oliva, Olimp, Oro Verde.
Тест: Оливковое масло >>> |
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO сприяє захисту лісів |
|
|
|
Вівторок, 06 листопада 2018, 09:44 |
Зникнення та деградація лісів руйнує нашу планету, загрожує біорізноманіттю, руйнує кліматичну систему і веде до глобального потепління. У міру зростання обізнаності споживачів зростає потреба в знаннях про походження деревини в продуктах, які вони купують.
Простежити походження деревини досить складно. Це пов'язано з великою різноманітністю видів деревини та учасників у ланцюгу поставок, дослідженням її походження в документальних джерелах.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№388, 389, 390 - 2018 рік) |
|
|
|
Понеділок, 05 листопада 2018, 09:51 |
|
Уряд затвердив критерії оцінки та частоту здійснення планових заходів державного нагляду у сфері харчової продукції |
|
|
|
Понеділок, 05 листопада 2018, 09:17 |
Постановою КМУ від 31 жовтня 2018 р. № 896 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів" Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності, а також порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю операторів ринку (потужностей) Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
|
Детальніше...
|
|
|