|
Міжнародна стандартизація: ISO і IEC оновили міжнародні стандарти на ідентифікаційні картки |
|
|
|
Четвер, 27 вересня 2018, 12:20 |
Пластикові картки використовуються не тільки для виконання фінансових операцій (кредитні та дебетові банківські картки), але і для вирішення безлічі інших завдань на зразок посвідчення особи співробітників організації (ідентифікаційні картки). Щоб зробити процес ідентифікації людей за допомогою пластикових карт максимально простим, інженерам довелося подолати ряд складнощів.
Щоб спростити впровадження передових технологій, необхідних для забезпечення ефективності, надійності і безпеки ідентифікаційних карт фахівці Міжнародної організації з стандартизації (ISO) і Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) переглянули два важливі документи: стандарт ISO/IEC 7811-6:2018 "Карти ідентифікаційні. Метод запису. Частина 6: Магнітна смуга: висока коерцитивність" і стандарт ISO/IEC 7811-2:2018 "Карти ідентифікаційні. Метод запису. Частина 2 Магнітна смуга: низька коерцитивність".
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№332, 334, 335, 336, 337, 338 - 2018 рік) |
|
|
|
Вівторок, 25 вересня 2018, 08:32 |
|
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO на визначення вмісту хлоридів у молочних продуктах |
|
|
|
Понеділок, 24 вересня 2018, 13:04 |
Призначені для вразливої групи населення молочні суміші жорстко регулюються законом. Виробники повинні показати, що продукт безпечний для споживання, і що його маркування щодо вмісту і харчової цінності продукту не вводить в оману.
Міжнародна організація з стандартизації (ISO) веде розробку ряду стандартів для перевірки інгредієнтів, що входять до складу молочних сумішей. Серія стандартів, що описують методи аналізу молочних сумішей з метою подальшого підтвердження їх відповідності стандартам Кодексу Аліментаріус, розробляється спільно з іншими міжнародними галузевими організаціями.
|
Детальніше...
|
В Україні прийняті національні стандарти з колориметрії |
|
|
|
П'ятниця, 21 вересня 2018, 09:26 |
Міжнародна комісія з освітлення (МКО, CIE) - міжнародний орган, провідний розробку технічних стандартів в області світла, освітлення, кольору і колірних просторів. МКО розробляє норми, рекомендації, стандарти з техніки всіх видів освітлення. Документи МКО є обов'язковою базою для розробки національних норм освітлення.
На базі норм МКО були розроблені міжнародні стандарти серії ISO 11664, що стосуються питань колориметрии, а відповідно і європейські - серії EN ISO 11664.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№318, 325, 326 - 2018 рік) |
|
|
|
П'ятниця, 21 вересня 2018, 08:24 |
|
23-24 жовтня 2018 року: Підвищення технічної компетентності та ділових якостей фахівців підприємств харчової галузі |
|
|
|
ДП "Укрметртестстандарт" 23-24 жовтня 2018 року проводить підвищення технічної компетентності та ділових якостей фахівців підприємств харчової галузі на тему:
Планування та проведення внутрішніх аудитів системи управління безпечністю харчових продуктів
на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2007
Программа (ЗАВАНТАЖИТИ)
Заявка (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Прийнятий національний стандарт щодо улаштування шарів дорожнього одягу з укріплених ґрунтів |
|
|
|
Четвер, 20 вересня 2018, 08:08 |
Відповідно до наказу ДП «УкрНДНЦ» від 17 вересня 2018 р. № 316 «Про прийняття та скасування національних нормативних документів» в Україні прийнятий новий національний стандарт ДСТУ 8801:2018 «Автомобільні дороги. Настанова з улаштування шарів дорожнього одягу з укріплених ґрунтів».
Документ поширюється на улаштування шарів дорожніх одягів з укріплених грунтів при будівництві автомобільних доріг загального користування в усіх дорожно-кліматичних зонах України.
|
Детальніше...
|
В Україні прийнятий національний стандарт, що містить настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів |
|
|
|
Середа, 19 вересня 2018, 09:04 |
Новітній харчовий продукт це такий харчовий продукт, який суттєво відрізняється від звичайних харчових продуктів, що присутні на ринку та який повинен бути оцінений з точки зору його впливу на здоров’я споживача.
В Україні згідно з наказом ДП «УкрНДНЦ» від 17 вересня 2018 р. № 316 «Про прийняття та скасування національних нормативних документів» прийнятий національний стандарт ДСТУ 3946:2018 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів».
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 80 з 401 |