Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№233 - 2018 рік) |
|
|
|
Вівторок, 24 липня 2018, 08:14 |
|
|
Міжнародна стандартизація: Оновлено міжнародний стандарт ISO на аудит систем управління |
|
|
|
Понеділок, 23 липня 2018, 14:42 |
В даний час існує велика кількість стандартів на системи управління і вони впроваджені на підприємствах по всьому світу. Аудит таких систем є вкрай важливим заходом для успішного розвитку бізнесу. Корисним інструментом для його реалізації є міжнародний стандарт ISO 19011:2018 "Рекомендації по аудиту систем управління", який недавно був переглянутий і оновлений.
Стандарт пропонує єдиний і узгоджений підхід до проведення аудиту, що дозволяє одночасно проводити ефективний аудит відразу декількох систем управління.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№227, 228-2018 рік) |
|
|
|
Понеділок, 23 липня 2018, 10:42 |
|
Міжнародна стандартизація: ISO опублікувала новийстандарт, який підвищить безпеку в секторі атомної енергетики |
|
|
|
П'ятниця, 20 липня 2018, 11:02 |
Досягнення належного рівня безпеки - основна мета суб'єктів більшості галузей економіки, вона досягається, крім іншого, шляхом підвищення якості продуктів і послуг за умови максимізації їх безпеки. Сектор атомної енергетики не є винятком.
У той час, як великі аварії в секторі атомної енергетики досить рідкісне явище, їх наслідки катастрофічні. Тому в більшості країн діяльність суб'єктів сектора атомної енергетики є об'єктом дуже жорсткого регулювання. Крім того, відповідні вимоги поширюються на продукти та послуги сторонніх організацій, які входять в ланцюжок поставок даного сектора.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№225, 226-2018 рік) |
|
|
|
П'ятниця, 20 липня 2018, 08:38 |
|
Центр Экспертиз Тест: Тестирование уксуса |
|
|
|
Четвер, 19 липня 2018, 13:15 |
Когда-то давно, все что ни выпускалось в категории уксуса, так и называлось "уксус". Но со временем этот продукт разделился на две категории. Хотя и на том, и на другом продукте написана концентрация 9%. Разница в происхождении основного ингредиента – уксусной кислоты. Первая категория – это натуральный уксус. Он получается ферментацией (брожением) в две стадии из пищевого сырья, которое содержит углеводы или в одну стадию из пищевого спирта. Именно этот продукт имеет право называться уксусом. Такой подход существует во всем мире.
Тестирование уксуса >>>
|
Міжнародна стандартизація: Міжнародна організація стандартизаації (ISO) опублікувала стандарт на системи менеджменту для освітніх організацій |
|
|
|
Четвер, 19 липня 2018, 08:36 |
У число найбільш затребуваних і актуальних продуктів Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) входять стандарти на системи менеджменту. Їх використовують передові підприємства і організації, що працюють в самих різних галузях по всьому світу.
ISO допомагає мільйонам організацій створювати системи менеджменту якості (на базі стандарту ISO 9001), виконувати свої обов'язки з управління навколишнім середовищем через системи екологічного менеджменту (ISO 14001) і зменшувати ймовірність травматизму працівників за допомогою систем управління професійною безпекою (ISO 45001). Нещодавна ISO опублікувала новий управлінський стандарт, що містить керівні принципи та рекомендації для працівників системи освіти.
Стандарт ISO 21001:2018 "Освітні організації. Системи менеджменту для освітніх організацій. Вимоги та настанови щодо використання" це перший в своєму роді міжнародний стандарт на системи менеджменту для освітніх організацій.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№216, 217, 218, 219, 220, 221, 222-2018 рік) |
|
|
|
Середа, 18 липня 2018, 14:57 |
|
22 серпня 2018 року - Семінар: Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману. |
|
|
|
22 серпня 2018 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» за участю Держспоживслужби проводить
семінар
Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні.
Випробування окремих забруднюючих речовин.
Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.
Інформація на маркуванні, що може ввести в оману.
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
|
|
|
Сторінка 86 з 401 |