Головна

Авторизація



Центр Экспертиз ТЕСТ: Светодиодные лампочки. Как сэкономить на свете PDF Друк e-mail
Вівторок, 27 березня 2018, 08:22

031_18В тесте представлен обзор 28 светодиодных ламп с цоколем Е14 и Е27. Все подробные данные указаны в сравнительной таблице.

Чтобы были понятны и доступны термины и характеристики, используемые на маркировке лампочек и, конечно же, в нашем тестировании, необходимо сделать короткий обзор светотехнических терминов. Мы не будем объяснять слишком заумно и начнем с самого начала, т.е. с тех характеристик, на которые потенциальный покупатель первым делом обращает внимание.

Собрав некоторые, самые распространенные вопросы, касающиеся использования энергосберегающих и светодиодных ламп, мы составили раздел "Лампы в вопросах и ответах"

Тест: Светодиодные лампочки. Как сэкономить на свете >>>

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№77, 81, 82 - 2018 рік) PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 березня 2018, 07:59

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 22 березня 2018 р. № 82 "Про відновлення дії в Україні нормативних документів з 23 березня 2018 року до 01 січня 2019 року"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 22 березня 2018 р. № 81 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 14 березня 2018 р. № 77 "Про відновлення дії в Україні нормативних документів з 15 березня 2018 року до 01 січня 2019 року"

 
Інформація щодо сертифікації послуг у соціально-побутовій сфері за 1-й квартал 2018 року PDF Друк e-mail
Вівторок, 20 березня 2018, 09:51

029_18

За 1-й квартал 2018 року науково-технічним відділом підтвердження відповідності було видано 21 сертифікат відповідності, в тому числі: на послуги проживання – 7; на послуги харчування – 2; на послуги перукарські та косметичні послуги – 12.

За цей період було проведено 17 наглядів,  в тому числі: за послугами проживання – 8; за послугами харчування –1; за послугами перукарськими та косметичними послугами – 8.

Проведено оцінювання в 4-х  засобах розміщення (готелях) на відповідність вимогам категорії від * (однієї зірки) до ***** (п’яти зірок)

Будемо раді  вам надати якісну допомогу в підтвердженні оцінки відповідності!

Сертифікацію послуг в соціально-побутовій сфері >>>

 
В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 березня 2018, 10:25

028_18В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» - ТК 191. Здійснювати функції секретаріату новоствореного ТК уповноважений ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».

Сфера діяльності ТК 191 - стандартизація у сфері систем управління безпечністю харчових продуктів.

Код та назва об’єкта стандартизації згідно з ДК 004:

03.120.01 Якість узагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.10 Управління якістю та забезпечення якості (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.20 Сертифікація продукції та підприємств. Оцінювання відповідності (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.020 Технологічні процеси в харчовій промисловості (в частині   систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.040 Харчові продукти взагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів)

Наказ ДП «УкрНДНЦ» від 26 лютого 2018 р. № 62 «Про створення технічного комітету стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів»

 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№73, 74 - 2018 рік) PDF Друк e-mail
Понеділок, 12 березня 2018, 09:17

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 6 березня 2018 р. №73 "Про прийняття національних нормативних документів, зміни до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 06 березня 2018 р. №74 "Про відновлення дії в Україні міждержавних нормативних документів з 09 березня 2018 року до 01 січня 2019 року" 

 
Встановлені метрологічні вимоги до фасованих товарів PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 березня 2018, 09:43

027_185 березня 2018 року вступив в силу наказ Мінекономрозвитку України від 5 липня 2017 року № 969 «Про встановлення метрологічних вимог до фасованим товарам».

Відповідно до наказу встановлені наступні вимоги до фасованих товарів :

- до відхилень кількості фасованих товарів в упаковках від номінального значення відповідно до ДСТУ OIML R 87 "Кількість фасованого товару в упаковках";

- до задекларованої кількості нетто фасованих товарів відповідно до розділу 5 ДСТУ OIML R 79 "Товари фасовані. Вимоги до марковання".

Детальніше...
 
Центр Экспертиз Тест - Тест-исследование: Замороженные овощные смеси PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 березня 2018, 10:18

026_18Диетологи и ВОЗ постоянно призывают увеличивать количество овощей и фруктов в рационе, поскольку они содержат очень важные для организма витамины, минералы и пищевые волокна. Зимой выбор свежих овощей в магазинах достаточный. Но огурцы с помидорами не такие яркие на вкус, как летом. А цены на многие овощи просто "кусаются". Как же разнообразить свой овощной рацион зимой?

Тест-исследование: Замороженные овощные смеси >>>

 
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO встановлює графічні символи для наземного обладнання з обслуговування літальних апаратів PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 березня 2018, 10:08

025_18Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 11532:2018 «Наземне обладнання для обслуговування літальних апаратів. Графічні символи», який встановлює загальні графічні символи для використання на всіх типах наземного допоміжного обладнання літальних апаратів.

Документ зацікавить тих, хто має справу з таким обладнанням, наприклад, для авіакомпаній, відділів перонного обслуговування, адміністрації аеропорту, виробників тощо для полегшення швидкої і точної ідентифікації елементів управління, індикаторів і та інших відмінних обладнаня.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня81828384858687888990НаступнаКінець »

Сторінка 86 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua