Головна

Авторизація



Виданий новий стандарт ISO на газові балони PDF Друк e-mail
Четвер, 28 вересня 2017, 09:03

138_17Міжнародна організація з стандартизації (ISO) опубліковала новий міжнародний стандарт ISO 15996:2017 «Газові балони. Клапани залишкового тиску. Загальні вимоги та типові випробування».

Стандарт  визначає вимоги до конструкції, типових випробувань і маркування для клапанів балонів, що містять пристрої залишкового тиску, у подальшому звані клапанами залишкового тиску.

Даний документ застосовується до наступних типів клапанів залишкового тиску:

-вентилі, призначені для установки на багаторазові транспортуються газові балони;

Детальніше...
 
19 жовтня 2017 року - Семінар: Правові та організаційні засади стандартизації в Україні. Шляхи вирішення проблемних питань, що виникають при перевірці технічних умов PDF Друк e-mail

Запрошуємо фахівці центрів стандартизації України!

19 жовтня 2017 року

ДП "Укрметртестстандарт" проводить

науково-практичний семінар:

Правові та організаційні засади стандартизації в Україні.

Шляхи вирішення проблемних питань, що виникають при перевірці технічних умов

137_17

Семінар відбудеться за адресою: м.Київ, вул. Метрологічна, 4, Актова зала 

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№280, 281, 283, 287, 289, 191, 192, 294) PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 вересня 2017, 08:02

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 21 вересня 2017 р. № 294 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими нормативними документами, та скасування національних нормативних документів і зміни до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 21 вересня 2017 р. №292 "Про перенесення терміну надання чинності  національному нормативному документу"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 21 вересня 2017 р. №291 "Про перенесення терміну скасування чинності в Україні міждержавних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 19 вересня 2017 р. № 289 "Про скасування нормативного документа України"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 18 вересня 2017 р. № 287 "Про перенесення терміну надання чинності та перенесення терміну скасування чинності національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 вересня 2017 р. № 283 "Про перенесення терміну надання чинності національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 вересня 2017 р. № 281 "Про перенесення терміну надання чинності національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 вересня 2017 р. № 280 "Про перенесення терміну надання чинності національних нормативних документів"

 
Центр Экспертиз Тест: мониторинг рынка интернет-продаж PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2017, 08:29

136_17Покупки через Интернет сейчас очень популярны, что не удивительно, ведь это очень удобно. Можно спокойно дома выбрать нужный товар, сравнить предложения разных магазинов, сделать заказ и забрать в удобное время или же получить курьером на удобный адрес (домой или на работу). Вот-вот беспилотниками доставлять начнут :). Оплата также может быть разная – карточкой или наличными, кому как удобно. Широкий выбор в дополнении с хорошей сеткой почтовой доставки различными службами позволяет совершать покупки из небольших населенных пунктов. Все плюсы не перечесть.

Тест-мониторинг рынка интернет-продаж >>>

 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 14.09.2017 №279) PDF Друк e-mail
Вівторок, 19 вересня 2017, 09:20

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 14 вересня 2017 р. №279 "Про перенесення терміну скасування чинності в Україні міждержавних та національних нормативних документів"

 
Опубліковано новий міжнародний стандарт на випробування пластмас PDF Друк e-mail
Вівторок, 19 вересня 2017, 09:09

135_17Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 5659-2:2017 «Пластмаси. Утворення диму. Частина 2. Визначення оптичної щільності при випробуванні в одній камері».

Стандарт ISO 5659-2:2017 визначає метод вимірювання утворення диму з відкритою поверхні зразків матеріалів або композитів. Він застосовується до зразків, які мають по суті плоску поверхню і не перевищують 25 мм по товщині при розміщенні в горизонтальному положенні і піддаються зазначеним рівням теплового випромінювання в закритій шафі з застосуванням або без застосування контрольного полум'я. Цей метод випробувань застосовується до всіх пластмас.

Детальніше...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 12.09.17 №276, від 14.09.17 №278) PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 вересня 2017, 10:36

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 14 вересня 2017 р. № 278 "Про внесення зміни до наказу від 18 грудня 2015 № 193"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 12 вересня 2017 р. № 276 "Про внесення змін до наказу від 25 липня 2017 р. № 192"

 
Центр Экспертиз Тест: Эволюция майонеза PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 вересня 2017, 09:53

134_17Ничто не стоит на месте и пищевые технологии в том числе. Если посмотреть на такой продукт как майонез, то он также претерпел немало изменений. Майонез "Провансаль" советских времен по своему составу был таким: масло растительное 65,4%, яичный порошок 5%, молоко сухое обезжиренное 1,6%, сахар 1,5%, соль 1,1-1,3%, сода 0,05%, горчичный порошок 0,75%, уксусная кислота 0,55-0,75% и вода 24%. Это одна из рецептур этого самого популярного майонеза. Как видим состав продукта максимально натуральный, никаких консервантов, ароматизаторов, загустителей и главное - обязательное наличие яиц, причем в немалых количествах.

Тест: Эволюция майонеза>>>

 
« ПочатокПопередня919293949596979899100НаступнаКінець »

Сторінка 99 з 395
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua