Виданий новий стандарт ISO на газові балони |
|
|
|
Четвер, 28 вересня 2017, 09:03 |
Міжнародна організація з стандартизації (ISO) опубліковала новий міжнародний стандарт ISO 15996:2017 «Газові балони. Клапани залишкового тиску. Загальні вимоги та типові випробування».
Стандарт визначає вимоги до конструкції, типових випробувань і маркування для клапанів балонів, що містять пристрої залишкового тиску, у подальшому звані клапанами залишкового тиску.
Даний документ застосовується до наступних типів клапанів залишкового тиску:
-вентилі, призначені для установки на багаторазові транспортуються газові балони;
|
Детальніше...
|
19 жовтня 2017 року - Семінар: Правові та організаційні засади стандартизації в Україні. Шляхи вирішення проблемних питань, що виникають при перевірці технічних умов |
|
|
|
Запрошуємо фахівці центрів стандартизації України!
19 жовтня 2017 року
ДП "Укрметртестстандарт" проводить
науково-практичний семінар:
Правові та організаційні засади стандартизації в Україні.
Шляхи вирішення проблемних питань, що виникають при перевірці технічних умов
Семінар відбудеться за адресою: м.Київ, вул. Метрологічна, 4, Актова зала
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26, |
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№280, 281, 283, 287, 289, 191, 192, 294) |
|
|
|
Понеділок, 25 вересня 2017, 08:02 |
|
Центр Экспертиз Тест: мониторинг рынка интернет-продаж |
|
|
|
Четвер, 21 вересня 2017, 08:29 |
Покупки через Интернет сейчас очень популярны, что не удивительно, ведь это очень удобно. Можно спокойно дома выбрать нужный товар, сравнить предложения разных магазинов, сделать заказ и забрать в удобное время или же получить курьером на удобный адрес (домой или на работу). Вот-вот беспилотниками доставлять начнут :). Оплата также может быть разная – карточкой или наличными, кому как удобно. Широкий выбор в дополнении с хорошей сеткой почтовой доставки различными службами позволяет совершать покупки из небольших населенных пунктов. Все плюсы не перечесть.
Тест-мониторинг рынка интернет-продаж >>> |
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 14.09.2017 №279) |
|
|
|
Вівторок, 19 вересня 2017, 09:20 |
|
Опубліковано новий міжнародний стандарт на випробування пластмас |
|
|
|
Вівторок, 19 вересня 2017, 09:09 |
Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 5659-2:2017 «Пластмаси. Утворення диму. Частина 2. Визначення оптичної щільності при випробуванні в одній камері».
Стандарт ISO 5659-2:2017 визначає метод вимірювання утворення диму з відкритою поверхні зразків матеріалів або композитів. Він застосовується до зразків, які мають по суті плоску поверхню і не перевищують 25 мм по товщині при розміщенні в горизонтальному положенні і піддаються зазначеним рівням теплового випромінювання в закритій шафі з застосуванням або без застосування контрольного полум'я. Цей метод випробувань застосовується до всіх пластмас.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 12.09.17 №276, від 14.09.17 №278) |
|
|
|
Понеділок, 18 вересня 2017, 10:36 |
|
Центр Экспертиз Тест: Эволюция майонеза |
|
|
|
Понеділок, 18 вересня 2017, 09:53 |
Ничто не стоит на месте и пищевые технологии в том числе. Если посмотреть на такой продукт как майонез, то он также претерпел немало изменений. Майонез "Провансаль" советских времен по своему составу был таким: масло растительное 65,4%, яичный порошок 5%, молоко сухое обезжиренное 1,6%, сахар 1,5%, соль 1,1-1,3%, сода 0,05%, горчичный порошок 0,75%, уксусная кислота 0,55-0,75% и вода 24%. Это одна из рецептур этого самого популярного майонеза. Как видим состав продукта максимально натуральный, никаких консервантов, ароматизаторов, загустителей и главное - обязательное наличие яиц, причем в немалых количествах.
Тест: Эволюция майонеза>>> |
|
|