26 березня 2020 року - Семінар: Державне регулювання безпечності КОРМІВ. Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні |
|
|
|
26 березня 2020 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»
за участю представників Держпродспоживслужби
та Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок м. Львів
проводить
семінар
Державне регулювання безпечності кормів.
Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга.
Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні

Програма семінару (ЗАВАНТАЖИТИ)
Заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
12 грудня 2019 року - Семінар: Державний нагляд і контроль підприємств, які виробляють харчову продукцію. Основні законодавчі зміни у сфері метрології. Маркування: для виробника - спосіб представлення продукту |
|
|
|
12 грудня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
підсумковий науково-практичний семінар
«Державний нагляд і контроль підприємств, які виробляють харчову продукцію.
Основні законодавчі зміни у сфері метрології.
Маркування: для виробника - спосіб представлення продукту»

Програма семінару (ЗАВАНТАЖИТИ)
Заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
25 липня 2019 року - Семінар: Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Детальний розгляд вимог Закону та його практичне застосування. Харчові алергени-реалії сьогодення |
|
|
|
25 липня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» - як складова системи безпечності харчових продуктів.
Детальний розгляд вимог Закону та його практичне застосування.
Харчові алергени-реалії сьогодення

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
23 травня 2019 року - Семіар: Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Оцінка відповідності - як надійний інструмент підтвердження безпечності продукції |
|
|
|
23 травня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» за участю фахівця відділу ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві проводить
семінар
Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією.
Правові та організаційні засади стандартизації та метрології.
Оцінка відповідності - як надійний інструмент підтвердження безпечності продукції

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
09-10 квітня 2019 року - Семінар: Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління |
|
|
|
09-10 квітня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління. Національні та міжнародні вимоги до систем управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
28 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування |
|
|
|
Увага! В зв`язку з укомплектуванням групи та великою кількістю бажаючих відвідати
семінар, що відбудеться 21 березня 2019 року,
додатково формується нова група на 28 березня 2019 року
на семінар:
Актуальні питання для підприємств харчової галузі.
Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.
Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.
Практичний майстер-клас з маркування

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
|
|
|
Сторінка 3 з 7 |