Головна Семінари

Коди продукції та послуг

Авторизація



Семінари
26 березня 2020 року - Семінар: Державне регулювання безпечності КОРМІВ. Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні PDF Друк e-mail

26 березня 2020 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»

за участю представників Держпродспоживслужби

та Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок м. Львів

проводить

семінар

Державне регулювання безпечності кормів.

Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга.

Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні

j008

 Програма семінару (ЗАВАНТАЖИТИ)

Заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
12 грудня 2019 року - Семінар: Державний нагляд і контроль підприємств, які виробляють харчову продукцію. Основні законодавчі зміни у сфері метрології. Маркування: для виробника - спосіб представлення продукту PDF Друк e-mail

12 грудня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить

підсумковий науково-практичний семінар

«Державний нагляд і контроль підприємств, які виробляють харчову продукцію.

Основні законодавчі зміни у сфері метрології.

Маркування: для виробника - спосіб представлення продукту»

art062

 Програма семінару (ЗАВАНТАЖИТИ)

Заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
25 липня 2019 року - Семінар: Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Детальний розгляд вимог Закону та його практичне застосування. Харчові алергени-реалії сьогодення PDF Друк e-mail

25 липня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить

семінар

Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» - як складова системи безпечності харчових продуктів.

Детальний розгляд вимог Закону та його практичне застосування.

Харчові алергени-реалії сьогодення

art033

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
23 травня 2019 року - Семіар: Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Оцінка відповідності - як надійний інструмент підтвердження безпечності продукції PDF Друк e-mail

23 травня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» за участю фахівця відділу ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві проводить

семінар

Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією.

Правові та організаційні засади стандартизації та метрології.

Оцінка відповідності - як надійний інструмент підтвердження безпечності продукції

art022

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
09-10 квітня 2019 року - Семінар: Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління PDF Друк e-mail

09-10 квітня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить 

семінар

Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління. Національні та міжнародні вимоги до систем управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)

art014

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
28 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування PDF Друк e-mail

Увага! В зв`язку з укомплектуванням групи та великою кількістю бажаючих відвідати

семінар, що відбудеться 21 березня 2019 року,

додатково формується нова група на 28 березня 2019 року

на семінар:

Актуальні питання для підприємств харчової галузі.

Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.

Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.

Практичний майстер-клас з маркування

art013

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
Більше статтей...
« ПочатокПопередня1234567НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 7

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua