Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)

Коди продукції та послуг

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
61 Семінар:«Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"
62 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
63 Семінар: «Зміни законодавства України. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів»
64 Семінар: "Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології"
65 Семінар:" Маркування харчових продуктів. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів"
66 Семінар "Зміни законодавства України. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Органічне виробництво харчових продуктів Актуальні питання введення в обіг харчової продукції"
67 Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг»
 
« ПочатокПопередня1234НаступнаКінець »
Сторінка 4 з 4

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua