|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ГОСТ 4919.2:2008 | Реактивы и особо чистые вещества. Методы приготовления буферных растворов | | не діє | |
ДСТУ ISO 4919-2002 | Килими. Визначання зусилля висмикування пучка ворсу (ISO 4919:1978, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 4919:2008 | Ветеринарія. Препарати для профілактики та лікування анемічного стану поросят-сисунів. Технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ ISO 4920:2005 | Матеріали текстильні. Метод визначення опору до зволоження поверхні (випробування збризкуванням) (ISO 4920:1981, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 4920:2008 | Пилопродукція. Визначання радіального та тангенціального усихання | 20 | діє | |
ДСТУ 4921:2008 | Пилопродукція. Оцінювання якості сушіння | 12 | діє | |
ДСТУ EN ISO 4921:2020 (EN ISO 4921:2001, IDT; ISO 4921:2000, IDT) | Трикотаж. Основні поняття. Словник термінів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4922:2008 | Лісоматеріали та пилопродукція. Методи визначення вологості | 12 | діє | |
ДСТУ 4923:2008 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту білкового азоту | 12 | діє | |
ДСТУ 4924:2008 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту сирого протеїну | 11 | діє | |
ДСТУ 4925:2008 | Консерви. Ротунда закарпатська. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4926:2008 | Саджанці шовковиці. Технологія вирощування. Загальні вимоги | 10 | діє | |
ДСТУ 4927:2008 | Консерви - напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4928:2008 | Стевія. Зберігання кореневищ. Вимоги до показників якості та методи їх визначання | 10 | діє | |
ДСТУ 4929:2008 | Стевія. Показники якості заготівельної сировини та методи їх визначання | 10 | діє | |
ДСТУ 4930:2008 | Розсадники. Плодові, ягідні та виноградні насадження. Проектування систем зрошування. Загальні технічні вимоги | 44 | діє | |
ДСТУ 4931:2008 | Напої лікеро-горілчані. Визначання масової концентрації кофеїну та сорбінової, аскорбінової, бензойної кислот методом капілярного електрофорезу | 16 | діє | |
ДСТУ 4932:2008 | Горілки і горілки особливі. Визначання масової концентрації фторидів, хлоридів, нітритів, нітратів, фосфатів, сульфатів методом капілярного електрофорезу | 16 | діє | |
ДСТУ 4933:2008 | Безпека у надзвичайних ситуаціях. Техногенні надзвичайні ситуації. Терміни та визначення основних понять | 22 | діє | |
ДСТУ ISO 4934:2004 | Сталь та чавун. Визначення сірки гравіметричним методом (ISO 4934:2003, IDT) | 14 | діє | |