Позначення ТУ | Назва ТУ |
ТУ У 15.5-19492247-026-2004 |
Вершки (пастеризован... |
ТУ У 15.5-20016121-005-2008 |
Молоко коров'яче пит... |
ТУ У 15.5-21505980-003-2010 |
Сири сичужні м'які р... |
ТУ У 15.5-21505980-004-2011 |
Сири м'які,збагачені... |
ТУ У 15.5-22949271-008-2002 |
Морозиво м'яке "Лако... |
ТУ У 15.5-23063575-004-2003 |
Молоко питне |
ТУ У 15.5-23063575-008-2004 |
Вершки |
ТУ У 15.5-23624594-001-2007 |
Масло вершкове |
ТУ У 15.5-23624594-002-2007 |
Казеїн кислотний хар... |
ТУ У 15.5-23624594-010-2007 |
Десерти сиркові |
ТУ У 15.5-23624594.013-2002 |
Крем та біфідокрем с... |
ТУ У 15.5-23624594-014-2002 |
Маса сиркова солона ... |
ТУ У 15.5-23624594.015-2002 |
Сир кисломолочний та... |
ТУ У 15.5-23624594.016-2003 |
Пудинги молочні |
ТУ У 15.5-23624594.017-2004 |
Десерти вершкові |
ТУ У 15.5-23624594.018-2005 |
Запіканка та пончики... |
ТУ У 15.5-23624594.019-2006 |
Вироби сиркові аеров... |
ТУ У 15.5-24220539-001-2004 |
Сири тверді та напів... |
ТУ У 15.5-24440838-001-2011 |
Морозиво "О+О" |
ТУ У 15.5-24440838-002-2011 |
Продукти молоковмісн... |
ТУ У 15.5-24934992-001-2003 |
Сир кисломолочний |
ТУ У 15.5-24934992-005-2005 |
Сири,сири з ароматиз... |
ТУ У 15.5-24934992-009-2007 |
Продукти молоковмісн... |
ТУ У 15.5-25027034.017-2001 |
Десерт пудинговий |
ТУ У 15.5-25027034.018-2001 |
Біфідомаслянка |
ТУ У 15.5-25027034.019-2001 |
Йогурти |
ТУ У 15.5-25027034.021-2002 |
Сири плавлені |
ТУ У 15.5-25027034.023-2001 |
Біо-простокваша |
ТУ У 15.5-25027034.024-2001 |
Біо-творог |
ТУ У 15.5-25027034.025-2001 |
Біо-молоко |