|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 5518:2014 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту бензойної кислоти. Спектрофотометричний метод (ISO 5518:2007, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5520:2007 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи (ISO 5520:1981, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5521:2004 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду (ISO 5521:1981, IDT) | 7 | діє | |
ДСТУ ISO 5522:2004 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення загального вмісту сірчистого ангідриду (ISO 5522:1981, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 5523:2007 | Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом (ISO 5523:1981, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5524-2002 | Томати. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 5524:1991, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5525-2002 | Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ EN ISO 5526:2019 (EN ISO 5526:2013, IDT; ISO 5526:2013, IDT) | Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатура | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 5529:2014 | Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені (ISO 5529:2007, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 5530:2009 | Тканини пакувальні та технічної призначеності з луб'яних волокон. Загальні технічні умови (ГОСТ 5530-2004, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 5531:2004 | Борошно пшеничне. Визначення сирої клейковини (ISO 5531:1978, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 5534:2005 | Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT) | 10 | не діє | |
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 | Продукти молочні жирні. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера (ISO 5536:2002/IDF 23:2002, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5538:2004 | Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT) | 22 | діє | |
ДСТУ ISO 5543:2005 | Казеїни та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 5543:1986, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 5544:2014 | Казеїни. Методика визначення масової частки “зв’язаної золи”. Контрольний метод (ISO 5544:1978, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5545/IDF 90:2015 | Казеїни сичужні та казеїнати. Визначення масової частки золи. Контрольний метод (ISO 5545:2008 (IDF 90:2008, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 5546:2005 | Казеїн та казеїнати. Визначення рН (контрольний метод)(ISO 5546:1979, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5547:2014 | Казеїни. Визначання вільної кислотності. Контрольний метод (ISO 5547:1978, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5548/IDF 106:2014 | Казеїни та казеїнати. Визначення масової частки лактози фотометричним методом (ISO 5548:2004/IDF 106:2004, IDT) | 10 | діє | |