Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ CEN ISO/TR 6026:2024 (CEN ISO/TR 6026:2022, IDT; ISO/TR 6026:2022, IDT) Електронний збір платежів. Попереднє дослідження з використання інформації про номерні знаки транспортних засобів та технологій автоматичного розпізнавання номерних знаків (ANPR) відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови 24діє
ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови 24діє
ДСТУ 6030:2008 М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови 18діє
ДСТУ 6031:2008 Казеїн харчовий. Технічні умови 28діє
ДСТУ 6032:2008 Олії. Переробляння. Терміни та визначення понять 28діє
ДСТУ 6033:2008 Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умови 22діє
ДСТУ 6034:2008 Препарати ветеринарні біологічні. Сік шлунковий натуральний коней. Технічні умови 18діє
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови 21діє
ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 6037:2008 Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови 19діє
ДСТУ 6038:2008 Напої на основі вина. Загальні технічні умови 20діє
ДСТУ 6039:2008 Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару 8діє
ДСТУ 6040:2008 Продукція виноробна. Правила приймання та методи відбирання проб 10діє
ДСТУ 6041:2008 Спирти етилові з виноградної сировини. Технічні умови 12діє
ДСТУ 6042:2008 Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum 23діє
ДСТУ 6043:2008 Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови 16діє
ДСТУ 6044:2008 Метрологія. Міжповірочний інтервал засобів вимірювальної техніки. Основні положення і вимоги до установлення 10діє
ДСТУ 6045:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання рН 12діє
ДСТУ 6046:2008 Малеїн. Технічні умови 16діє

сторінки: [1] ... [1457.95] [1458.95] [1459.95] [1460.95] [1461.95] [1462.95] [1463.95] [1464.95] [1465.95] [1466.95] [1467.95] [1468.95] [1469.95] [1470.95] [1471.95] [1472.95] [1473.95] ... [2578]

Всього знайдено: 51540

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)