|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ CEN ISO/TR 6026:2024 (CEN ISO/TR 6026:2022, IDT; ISO/TR 6026:2022, IDT) | Електронний збір платежів. Попереднє дослідження з використання інформації про номерні знаки транспортних засобів та технологій автоматичного розпізнавання номерних знаків (ANPR) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 6028:2008 | Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 6029:2008 | Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 6030:2008 | М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6031:2008 | Казеїн харчовий. Технічні умови | 28 | діє | |
ДСТУ 6032:2008 | Олії. Переробляння. Терміни та визначення понять | 28 | діє | |
ДСТУ 6033:2008 | Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 6034:2008 | Препарати ветеринарні біологічні. Сік шлунковий натуральний коней. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6035:2008 | Вермути. Технічні умови | 21 | діє | |
ДСТУ 6036:2008 | Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 6037:2008 | Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови | 19 | діє | |
ДСТУ 6038:2008 | Напої на основі вина. Загальні технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 6039:2008 | Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару | 8 | діє | |
ДСТУ 6040:2008 | Продукція виноробна. Правила приймання та методи відбирання проб | 10 | діє | |
ДСТУ 6041:2008 | Спирти етилові з виноградної сировини. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 6042:2008 | Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum | 23 | діє | |
ДСТУ 6043:2008 | Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6044:2008 | Метрологія. Міжповірочний інтервал засобів вимірювальної техніки. Основні положення і вимоги до установлення | 10 | діє | |
ДСТУ 6045:2008 | Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання рН | 12 | діє | |
ДСТУ 6046:2008 | Малеїн. Технічні умови | 16 | діє | |