|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 7340:2022 | Відсів від полірування та аспірації. Суміш зернова та відсів зерновий. Технічні умови | 11 | діє | |
ДСТУ 7341:2013 | Насоси відцентрові для рідких молочних продуктів. Загальні технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ 7342:2013 | Інформація та документація. Видавнича анотація. Правила складання та подання у виданнях | відсутній | діє | |
ДСТУ ГОСТ 7343:2008 | Конусы инструментов с конусностью 1:10 и 1:7. Размеры | | не діє | |
ДСТУ 7343:2013 | Інформація та документація. Видання. Міжнародна стандартна нумерація нотних видань (ISO 10957:2009, NEQ) | 10 | діє | |
ДСТУ 7344:2013 | Дріжджі пивні. Технічні умови | | не діє | |
ДСТУ 7344:2022 | Дріжджі пивні. Технічні умови | 13 | діє | |
ДСТУ ISO 7345:2005 | Теплоізоляція. Фізичні величини та визначення понять (ISO 7345:1987, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ 7345:2013 | Дробина пивна. Технічні умови | | не діє | |
ДСТУ 7345:2021 | Дробина пивоваріння. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 7346:2013 | Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7347:2013 | Вироби макаронні. Терміни та визначення понять | 30 | діє | |
ДСТУ ISO 7348:2010 | Тара скляна. Виробництво. Словник термінів (ISO 7348:1992, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 7348:2013 | Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості | 19 | діє | |
ДСТУ 7349:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання кислотності | 9 | діє | |
ДСТУ 7350:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання сахарози | 19 | діє | |
ДСТУ 7351:2013 | Консерви м’ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7352:2013 | Консерви м’ясні. Паштети. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7353:2013 | М’ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання | 19 | діє | |
ДСТУ 7354:2013 | Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій | 16 | діє | |