Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 7340:2022 Відсів від полірування та аспірації. Суміш зернова та відсів зерновий. Технічні умови 11діє
ДСТУ 7341:2013 Насоси відцентрові для рідких молочних продуктів. Загальні технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 7342:2013 Інформація та документація. Видавнича анотація. Правила складання та подання у виданнях відсутнійдіє
ДСТУ ГОСТ 7343:2008 Конусы инструментов с конусностью 1:10 и 1:7. Размеры не діє
ДСТУ 7343:2013 Інформація та документація. Видання. Міжнародна стандартна нумерація нотних видань (ISO 10957:2009, NEQ) 10діє
ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умови не діє
ДСТУ 7344:2022 Дріжджі пивні. Технічні умови 13діє
ДСТУ ISO 7345:2005 Теплоізоляція. Фізичні величини та визначення понять (ISO 7345:1987, IDT) 16діє
ДСТУ 7345:2013 Дробина пивна. Технічні умови не діє
ДСТУ 7345:2021 Дробина пивоваріння. Технічні умови 12діє
ДСТУ 7346:2013 Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7347:2013 Вироби макаронні. Терміни та визначення понять 30діє
ДСТУ ISO 7348:2010 Тара скляна. Виробництво. Словник термінів (ISO 7348:1992, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості 19діє
ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотності 9діє
ДСТУ 7350:2013 Концентрати харчові. Методи визначання сахарози 19діє
ДСТУ 7351:2013 Консерви м’ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7352:2013 Консерви м’ясні. Паштети. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7353:2013 М’ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання 19діє
ДСТУ 7354:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій 16діє

сторінки: [1] ... [1511.95] [1512.95] [1513.95] [1514.95] [1515.95] [1516.95] [1517.95] [1518.95] [1519.95] [1520.95] [1521.95] [1522.95] [1523.95] [1524.95] [1525.95] [1526.95] [1527.95] ... [2578]

Всього знайдено: 51540

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)