Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови 16діє
ДСТУ 7987:2015 Угіддя природні кормові. Якість грунту. Основні показники та їхні параметри відсутнійдіє
ДСТУ 7988:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2 19діє
ДСТУ ISO 7989-2001 Цинкові покриття на сталевому дроті. Методи визначання маси цинкового покриття (ISO 7989:1988, IDT) 12діє
ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови 15діє
ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості 10діє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7994:2015 Плідники морських риб. Загальні вимоги до процесу витримування у контрольованих умовах відсутнійдіє
ДСТУ 7995:2015 Прянощі. Мускатний цвіт. Технічні умови 11діє
ДСТУ ISO 7996:2014 Повітря атмосферне. Визначення масової концентрації оксидів азоту. Метод хемілюмінесценції (ISO 7996:1985, IDT) 14діє
ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови 18діє
ДСТУ 7997:2015 Мікробіологія ґрунту. Визначання нітратредуктазної активності фотоколориметричним методом відсутнійдіє
ДСТУ 7998:2015 Консерви фруктові, овочеві для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови 27діє
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій 48діє
ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови 15діє
ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови 18діє
ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови 18діє
ДСТУ ISO 8003:2014 Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Пек для електродів. Методи вимірювання динамічної в'язкості (ISO 8003:1985, IDT) відсутнійдіє

сторінки: [1] ... [1556.95] [1557.95] [1558.95] [1559.95] [1560.95] [1561.95] [1562.95] [1563.95] [1564.95] [1565.95] [1566.95] [1567.95] [1568.95] [1569.95] [1570.95] [1571.95] [1572.95] ... [2578]

Всього знайдено: 51540

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)