|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 8116:2015 | Розсада томата (помідора), перцю, баклажана в касетах. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ 8117:2015 | Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 8118:2015 | Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 8119:2015 | Культури лісові плантаційні. Загальні вимоги до агротехніки вирощування | відсутній | діє | |
ДСТУ 8120:2015 | Огірок. Технологія вирощування в захищеному грунті. Загальні вимоги | 21 | діє | |
ДСТУ 8121:2015 | Живці тополь і верб. Технічні умови | 7 | діє | |
ДСТУ 8122:2015 | Насіння, макухи та шроти хрестоцвітих культур. Методи визначання глюкозинолатів. Частина 2. Спектрофотометричний метод визначання ізотіоціанатів та 5-вініл-2-тіооксазолідону | 13 | діє | |
ДСТУ 8123:2015 | Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту кальцію, магнію, заліза, марганцю, цинку, міді, кобальту методом атомно- абсорбційної спектрометрії | 15 | діє | |
ДСТУ ISO 8124-1:2003 | Безпечність іграшок. Частина 1. Аспекти безпеки, що стосуються механічних та фізичних властивостей (ISO 8124-1:2000, IDT) | 71 | діє | |
ДСТУ ISO 8124-2:2003 | Безпечність іграшок. Частина 2. Займистість (ISO 8124-2:1994, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 8124-3:2003 | Безпечність іграшок. Частина 3. Міграція певних елементів (ISO 8124-3:1997, IDT) | 22 | діє | |
ДСТУ 8124:2015 | Корми та кормові добавки. Визначення наявності холестеролу та оливи (вищих вуглеводнів) хроматографічним методом | 9 | діє | |
ДСТУ 8125:2015 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб | 11 | діє | |
ДСТУ 8126:2015 | Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 8127:2015 | Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 8128-1:2014 | Сік яблучний, концентрати соків яблук і напої, що містять сік яблука. Визначання вмісту патуліну. Частина 1. Метод з використанням високороздільної рідинної хроматографії (ISO 8128-1:1993, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 8128-2:2014 | Сік яблучний, концентрати соків яблук і напої, що містять сік яблука. Визначання вмісту патуліну. Частина 2. Метод з використанням тонкошарової хроматографії (ISO 8128-2:1993, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 8128:2015 | Корми, комбікорми. Метод визначення кислотно- детергентної клітковини | 9 | діє | |
ДСТУ 8129:2015 | Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Метод визначання цистину і метіоніну | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 8130-1:2019 (ISO 8130-1:2019, IDT) | Порошкові лакофарбові матеріали. Частина 1. Визначення розподілу частинок за розміром просіюванням | відсутній/мова оригіналу | діє | |