Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 8439:2015 Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документація 48діє
ДСТУ ISO 8440-95 Розміщення кодів у торгових документах 12діє
ДСТУ 8440:2015 Тваринництво. Методи визначення груп крові, поліморфних білків та експертиза походження племінних овець відсутнійдіє
ДСТУ 8441:2015 Консерви профілактичного призначення для дітей, хворих на цукровий діабет. Технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ EN ISO 8442-1:2022 (EN ISO 8442-1:1997, IDT; ISO 8442-1:1997, IDT) Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Столові прибори та столовий посуд. Частина 1. Вимоги до столових приладів для приготування їжі відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови 18діє
ДСТУ 8443:2015 Велика рогата худоба. Метод визначення і забезпеченості протеїном організму тварин за вмістом азотистих метаболітів крові відсутнійдіє
ДСТУ 8444:2015 Велика рогата худоба. Метод визначення енергозабезпеченості організму тварин за метаболітами вуглеводно-жирового обміну крові відсутнійдіє
ДСТУ 8445:2015 Маточники столових коренеплодів. Способи та умови зберігання відсутнійдіє
ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів 16діє
ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів 15діє
ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування 13діє
ДСТУ 8449:2015 Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин 14діє
ДСТУ 8450:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберігання 12діє
ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників 22діє
ДСТУ 8452:2015 Препарати ферментні. Методи визначення протеолітичної акгивності 15діє
ДСТУ 8453:2015 Препарати ферментні. Методи визначення амілолітичної активності 19діє
ДСТУ 8454:2015 Добрива органічні. Методи визначення органічної речовини 16діє
ДСТУ ISO 8455:2007 Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) не діє
ДСТУ 8455:2015 Угіддя природні кормові. Технологічний процес поверхневого поліпшення. Загальні вимоги відсутнійдіє

сторінки: [1] ... [1588.95] [1589.95] [1590.95] [1591.95] [1592.95] [1593.95] [1594.95] [1595.95] [1596.95] [1597.95] [1598.95] [1599.95] [1600.95] [1601.95] [1602.95] [1603.95] [1604.95] ... [2578]

Всього знайдено: 51540

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)