|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 8439:2015 | Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документація | 48 | діє | |
ДСТУ ISO 8440-95 | Розміщення кодів у торгових документах | 12 | діє | |
ДСТУ 8440:2015 | Тваринництво. Методи визначення груп крові, поліморфних білків та експертиза походження племінних овець | відсутній | діє | |
ДСТУ 8441:2015 | Консерви профілактичного призначення для дітей, хворих на цукровий діабет. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ EN ISO 8442-1:2022 (EN ISO 8442-1:1997, IDT; ISO 8442-1:1997, IDT) | Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Столові прибори та столовий посуд. Частина 1. Вимоги до столових приладів для приготування їжі | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 8442:2015 | Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 8443:2015 | Велика рогата худоба. Метод визначення і забезпеченості протеїном організму тварин за вмістом азотистих метаболітів крові | відсутній | діє | |
ДСТУ 8444:2015 | Велика рогата худоба. Метод визначення енергозабезпеченості організму тварин за метаболітами вуглеводно-жирового обміну крові | відсутній | діє | |
ДСТУ 8445:2015 | Маточники столових коренеплодів. Способи та умови зберігання | відсутній | діє | |
ДСТУ 8446:2015 | Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів | 16 | діє | |
ДСТУ 8447:2015 | Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів | 15 | діє | |
ДСТУ 8448:2015 | Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування | 13 | діє | |
ДСТУ 8449:2015 | Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин | 14 | діє | |
ДСТУ 8450:2015 | Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберігання | 12 | діє | |
ДСТУ 8451:2015 | Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників | 22 | діє | |
ДСТУ 8452:2015 | Препарати ферментні. Методи визначення протеолітичної акгивності | 15 | діє | |
ДСТУ 8453:2015 | Препарати ферментні. Методи визначення амілолітичної активності | 19 | діє | |
ДСТУ 8454:2015 | Добрива органічні. Методи визначення органічної речовини | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 8455:2007 | Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 8455:2015 | Угіддя природні кормові. Технологічний процес поверхневого поліпшення. Загальні вимоги | відсутній | діє | |