|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 8562:2015 | Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального раку | 23 | діє | |
ДСТУ ISO 8563:2012 | Пропілен та бутадієн для промислового використання. Відбирання проб рідкої фази (ISO 8563:1987, IDT) | 11 | діє | |
ДСТУ 8563:2015 | Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників | 13 | діє | |
ДСТУ 8564:2015 | Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Методи визначання вмісту органічних кислот | 11 | діє | |
ДСТУ 8565:2015 | Тваринництво. Свині. Методи отримання та зберігання антиеритроцитарних імунодіагностикумів для ідентифікації свиней за поліморфними системами груп крові | відсутній | діє | |
ДСТУ 8566:2015 | Продукти харчові з картоплі. Приймання, готування проб і методи випробування | 14 | діє | |
ДСТУ 8567:2015 | Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 8568:2008 | Удар механічний. Машини випробувальні. Характеристики та експлуатаційні параметри (ISO 8568:2007, IDT) | 23 | діє | |
ДСТУ 8568:2015 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання | 13 | діє | |
ДСТУ ISO 8569:2008 | Вібрація та удар механічні. Вимірювання та оцінювання впливу вібрації і удару на чутливе устатковання в будівлях (ISO 8569:1996, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ 8569:2015 | Ветеринарна медицина. Метод віруснейтралізації антирабічними флуоресціювальними антитілами | відсутній | діє | |
ДСТУ 8570:2015 | Корми рослинні. Методи визначення розчинності та розщеплення сирого протеїну | 11 | діє | |
ДСТУ 8571:2015 | Актинідія свіжа. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ 8572:2015 | Патисони свіжі. Технічні умови | 11 | діє | |
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-3:2013 | Стиснене повітря. Частина 3. Методи контролювання вологості (ГОСТ ИСО 8573-3-2006, IDT; ISO 8573-3-1999, IDT) | 20 | діє | |
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-5:2013 | Стиснене повітря. Частина 5. Методи контролювання вмісту парів оливи та органічних розчинників (ГОСТ ИСО 8573-5-2006, IDT; ISO 8573-5-2001, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ 8573:2015 | Консерви молочні. Метод визначення в’язкості | 9 | діє | |
ДСТУ 8574:2015 | Продукти молочні. Методи визначення масової частки вологи в молочних сухих і згущених продуктах та молоковмісних консервах | 16 | діє | |
ДСТУ 8575:2015 | Тваринництво. Велика рогата худоба. Методи отримання та зберігання антиеритроцитарних імунодіагностикумів для ідентифікації великої рогатої худоби за поліморфними системами груп крові | відсутній | діє | |
ДСТУ 8576:2015 | Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів | | не діє | |