Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ EN 14956:2022 (EN 14956:2005, IDT) Покриття для спортивних майданчиків Визначення вмісту вологи незв'язаних мінеральних покриттів для спортивних майданчиків на відкритому повітрідіє
ДСТУ EN 12697-6:2022 (EN 12697-6:2020, IDT) Бітумні суміші. Методи випробувань. Частина 6. Визначення насипної щільності бітумних зразківдіє
ДСТУ EN ISO 21676:2022 (EN ISO 21676:2021, IDT; ISO 21676:2018, IDT) Якість води. Визначення розчиненої фракції окремих активних фармацевтичних інгредієнтів, продуктів трансформації та інших органічних речовин у воді та очищених стічних водах. Метод із застосуванням високоефективної рідинної хроматографії та мас-спектрометричного детектування (HPLC-MS/MS або -HRMS) після прямого введеннядіє
ДСТУ EN 14617-4:2022(EN 14617-4:2012, IDT) Агломерований камінь. Методи випробувань. Частина 4. Визначення стійкості до стираннядіє
ДСТУ EN ISO 9073-11:2022(EN ISO 9073-11:2004, IDT;ISO 9073-11:2002, IDT) Текстиль. Методи випробування нетканих матеріалів. Частина 11. Стіканнядіє
ДСТУ EN ISO 585:2022(EN ISO 585:1999, IDT;ISO 585:1990, IDT) Пластмаси. Непластифікований ацетат целюлози. Визначення вмісту вологи діє
ДСТУ EN ISO 11357-2:2022 (EN ISO 11357-2:2020, IDT; ISO 11357-2:2020, IDT) Пластмаси. Диференціальна сканувальна калориметрія (DSC). Частина 2. Визначення температури склування та висоти сходинкидіє
ДСТУ EN 17282:2022 (EN 17282:2020, IDT) Залізниці. Інфраструктура. Під баластними матамидіє
ДСТУ EN 15507:2022 (EN 15507:2017, IDT) Упаковка. Транспортна тара для небезпечних вантажів. Порівняльні випробування матеріалів марок поліетиленудіє
ДСТУ EN ISO 14647:2022 (EN ISO 14647:2016, IDT; ISO 14647:2000, IDT) Металеві покриття. Визначення пористості золотих покриттів на металевих підкладках. Випробування парами азотної кислотидіє
ДСТУ EN 15842:2022 (EN 15842:2019, IDT) Харчові продукти. Виявлення харчових алергенів. Загальні міркування та перевірка методівдіє
ДСТУ CEN ISO/TS 18234-6:2022 (CEN ISO/TS 18234-6:2006, IDT; ISO/TS 18234-6:2006, IDT) Інформація про рух та переміщення, що передається у форматі даних у двійковому коді експертної групи протоколу транспортного рівня, покоління 1 (TPEG1). Частина 6. Програми визначення розташування діє
ДСТУ EN ISO 19074:2022 (EN ISO 19074:2015, IDT; ISO 19074:2015, IDT) Шкіра. Фізичні та механічні випробування. Визначення водопоглинання капілярною дією (відведення)діє
ДСТУ EN ISO 3262-13:2022 (EN ISO 3262-13:1998, IDT; ISO 3262-13:1997, IDT) Наповнювачі для фарб. Специфікації та методи випробування. Частина 13. Натуральний кварц (мелений)діє
ДСТУ EN ISO 15303:2022 (EN ISO 15303:2008, IDT; ISO 15303:2008, IDT) Жири та олії тваринного та рослинного походження. Виявлення та ідентифікація летких органічних забруднювальних речовин за допомогою ГХ/МСдіє
ДСТУ EN ISO 15914:2022 (EN ISO 15914:2005, IDT; ISO 15914:2004, IDT) Корми для тварин. Ферментативне визначення загального вмісту крохмалюдіє
ДСТУ EN ISO 7971-3:2022 (EN ISO 7971-3:2019, IDT; ISO 7971-3:2019, IDT) Зернові культури. Визначення насипної щільності (маса на гектолітр). Частина 3. Стандартний метод діє
ДСТУ CEN/TS 17275:2022 (CEN/TS 17275:2018, IDT) Нанотехнології. Настанови з управління та утилізації відходів від виробництва та оброблення виготовлених нанооб'єктівдіє
ДСТУ CEN ISO/TS 23406:2022 (CEN ISO/TS 23406:2021, IDT; ISO/TS 23406:2020, IDT) Ядерний сектор. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікацію систем управління якістю для організацій, що постачають продукти та послуги, важливі для ядерної безпеки (ITNS)діє
ДСТУ CEN/TR 17559:2022 (CEN/TR 17559:2021, IDT) Водорості та продукти з водоростей. Застосування в продуктах харчування та кормах. Загальний огляд обмежень, процедур і методів аналізуваннядіє

сторінки: [1] ... [596] [597] [598] [599] [600] [601] [602] [603] [604] [605] [606] [607] [608] [609] [610] [611] [612] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)