|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ EN 203-1:2015 (EN 203-1:2014, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпеки | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-1:2015 (EN 203-1:2014, IDT)/Поправка № 1:2019 (EN 203-1:2014/AC:2016, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпеки | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-1:2019 (EN 203-1:2005 + A1:2008, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпеки | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-2-1:2007 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-1.Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-1:2019 (EN 203-2-1:2014, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-1. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники та пальники під посуд з опуклим днищем | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-2-2:2010 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського хрчування. Частина 2-2. Спеціальні вимоги. Духовки (EN 203-2-2:2006, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-3:2008 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-3. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-3:2019 (EN 203-2-3:2014, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-3. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-2-4:2008 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-4. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-6:2010 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-6. Спеціальні вимоги. Нагрівачі гарячої води для напоїв (EN 203-2-6:2005, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-7:2012 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-7. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном (EN 203-2-7:2007, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-7:2019 (EN 203-2-7:2014, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-7. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-2-8:2010 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї (EN 203-2-8:2005, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-8:2019 (EN 203-2-8:2016, IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для паельї | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN 203-2-9:2009 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-9. Спеціальні вимоги. Суцільні верхні частини, нагрівальні пластини та сковороди (EN 203-2-9:2005, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-10:2012 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ EN 203-2-11:2009 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-11. Спеціальні вимоги. Печі для пасти (EN 203-2-11:2006, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ EN 203-3:2015 (EN 203-3:2009,IDT) | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 3. Матеріали та деталі, що контактують із продуктами харчування, та інші санітарні аспекти | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ETSI ES 203 021-1:2008 | Доступ і кінцеве обладнання. Основні вимоги щодо приєднання кінцевого обладнання до аналогових стиків телефонних мереж. Частина 1. Загальні положення (ETSI ES 203 021-1:2005, IDT) | 20 | діє | |
ДСТУ ETSI ES 203 021-2:2008 | Доступ і кінцеве обладнання. Основні вимоги щодо приєднання кінцевого обладнання до аналогових стиків телефонних мереж. Частина 2. Основи передавання та запобігання внесенню порушень у мережу (ETSI ES 203 021-2:2006, IDT) | 28 | діє | |