Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ETSI EG 202 057-4:2015(ETSI EG 202 057-4:2008, IDT) Аспекти оброблення, передавання сигналів мовної інформації та забезпечення їхньої якості (STQ). Визначення і вимірювання важливих для споживача параметрів QoS. Частина 4. Доступ до "Інтернету"не діє
ДСТУ ETSI EG 202 057-4:2021 (ETSI EG 202 057-4 V1.2.1 (2008–07), IDT) Оброблення мовної інформації, передавання сигналів, показники якості послуг. Визначення та оцінювання показників якості послуг, які стосуються користувачів. Частина 4. Доступ до інтернетудіє
ДСТУ ETSI EG 202 765-3:2019 (ETSI EG 202 765-3 V1.1.2 (2010-07), IDT) Якість передавання сигналів мовної інформації та мультимедіа (STQ). Показники продуктивності мережі та QoS та методи вимірювання. Частина 3. Показники продуктивності мережі та методи вимірювання в ІР-мережахдіє
ДСТУ ETSI ES 202 913:2008 Доступ і кінцеве обладнання. Вимоги до модемів асиметричних цифрових абонентських ліній простої традиційної телефонної системи, підключених до наявної аналогової лінії комутованої телефонної мережі загального користування (ETSI ES 202 913:2006, IDT)діє
ДСТУ EN 203-1:2015 (EN 203-1:2014, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпекидіє
ДСТУ EN 203-1:2015 (EN 203-1:2014, IDT)/Поправка № 1:2019 (EN 203-1:2014/AC:2016, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпекидіє
ДСТУ EN 203-1:2019 (EN 203-1:2005 + A1:2008, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 1. Загальні вимоги щодо безпекидіє
ДСТУ EN 203-2-1:2007 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-1.Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-1:2019 (EN 203-2-1:2014, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-1. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники та пальники під посуд з опуклим днищемдіє
ДСТУ EN 203-2-2:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського хрчування. Частина 2-2. Спеціальні вимоги. Духовки (EN 203-2-2:2006, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-3:2008 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-3. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-3:2019 (EN 203-2-3:2014, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-3. Спеціальні вимоги. Пристрої варильнідіє
ДСТУ EN 203-2-4:2008 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-4. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-6:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-6. Спеціальні вимоги. Нагрівачі гарячої води для напоїв (EN 203-2-6:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-7:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-7. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном (EN 203-2-7:2007, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-7:2019 (EN 203-2-7:2014, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-7. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожномдіє
ДСТУ EN 203-2-8:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї (EN 203-2-8:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-8:2019 (EN 203-2-8:2016, IDT) Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для паельїдіє
ДСТУ EN 203-2-9:2009 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-9. Спеціальні вимоги. Суцільні верхні частини, нагрівальні пластини та сковороди (EN 203-2-9:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 203-2-10:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT)діє

сторінки: [1] ... [1024] [1025] [1026] [1027] [1028] [1029] [1030] [1031] [1032] [1033] [1034] [1035] [1036] [1037] [1038] [1039] [1040] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)