Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ EN 1130-2:2007 Меблі. Дитячі ліжка і колиски побутові. Частина 2. Методи випробування (EN 1130-2:1996, IDT)діє
ДСТУ EN 1131:2014 Соки фруктові та овочеві. Метод визначання відносної густини (EN 1131:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1132:2005 Соки фруктові та овочеві. Визначення pH (EN 1132:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1133:2005 Соки фруктові та овочеві. Визначення формольного числа (EN 1133:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1134:2005 Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію спектрометричним методом атомної абсорбції (EN 1134:1994, IDT)діє
ДСТУ ISO 1134:2006 Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT)діє
ДСТУ EN ISO 1135-4:2015 (EN ISO 1135-4:2011, IDT; ISO 1135-4:2010, IDT) Апарати медичні для переливання крові. Частина 4. Одноразові комплекти для переливання крові.діє
ДСТУ EN ISO 1135-4:2019 (EN ISO 1135-4:2015, IDT; ISO 1135-4:2015, IDT) Апарати медичні для переливання крові. Частина 4. Одноразові комплекти для переливання крові з гравітаційною подачеюдіє
ДСТУ ГОСТ 1135:2007 Взуття домашнє і дорожнє. Загальні технічні умови (ГОСТ 1135-2005, IDT)діє
ДСТУ EN 1135:2014 Соки фруктові та овочеві. Метод визначання вмісту золи (EN 1135:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1136:2005 Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту фосфору спектрометричним методом (EN 1136:1994, IDT)діє
ДСТУ ISO 1136:2009 Вовна. Визначення середнього діаметра волокон методом повітропроникності (ISO 1136:1976, IDT)діє
ДСТУ EN 1137:2014 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту лимонної кислоти (цитрату) NADH спектрометричним методом (EN 1137:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1138:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту L-яблучної кислоти (L-малату) методом NADH-спектрометрії (EN 1138:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1139:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-ізолимонної кислоти методом NADH-спектрометрії (EN 1139:1994, IDT)діє
ДСТУ ISO 1140:2003 Канати поліамідні. Технічні умови (ISO 1140:1990, IDT)діє
ДСТУ EN 1140:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)діє
ДСТУ ISO 1141:2003 Канати поліефірні. Технічні умови (ISO 1141:1990, IDT)не діє
ДСТУ EN 1141:2005 Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту проліну спектрометричним методом (EN 1141:1994, IDT)діє
ДСТУ EN 1142:2014 Соки фруктові та овочеві. Метод визначання вмісту сульфату (EN 1142:1994, IDT)діє

сторінки: [1] ... [1125] [1126] [1127] [1128] [1129] [1130] [1131] [1132] [1133] [1134] [1135] [1136] [1137] [1138] [1139] [1140] [1141] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)