|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | стан | примітка |
ДСТУ EN ISO 1660:2018 (EN ISO 1660:2017, IDT; ISO 1660:2017, IDT) | Технічні вимоги до геометричних характеристик продукції (GPS). Визначення геометричних допусків профілю | діє | |
ДСТУ ASTM D1665:2023 (ASTM D1665-20, IDT) | Нафтопродукти залишкові. Метод визначення умовної в’язкості за Енглером | діє | |
ДСТУ EN 1670:2014 | Будівельна фурнітура. Стійкість до корозії. Вимоги та методи випробування (EN 1670:2007, EN 1670:2007/АС:2007, IDT) | діє | |
ДСТУ prEN 1672-1-2001 | Обладнання для харчової промисловості. Вимоги щодо безпеки і гігієни. Основні положення. Частина 1. Вимоги щодо безпеки (prEN 1672-1:1994, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 1672-2-2001 | Обладнання для харчової промисловості. Вимоги щодо безпеки і гігієни. Основні положення. Частина 2. Вимоги щодо гігієни (EN 1672-2:1997, IDT) | не діє | |
ДСТУ EN 1672-2:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Основні положення. Частина 2. Вимоги щодо гігієни (EN 1672-2:2005+A1:2009, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 1672-2:2018 (EN 1672-2:2005 + А1:2009, IDT) | Устатковання для харчової промисловості. Основні принципи. Частина 2. Гігієнічні вимоги | діє | |
ДСТУ EN 1673-2001 | Обладнання для харчової промисловості. Печі з обертовими контейнерами. Вимоги щодо безпеки і гігієни (prEN 1673:1994, IDT) | не діє | |
ДСТУ ISO 1673-2002 | Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 1673:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими контейнерами. Вимоги щодо безпеки і гігієни (EN 1673:2000+A1:2009, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 1673:2018 (EN 1673:2000 + А1:2009, IDT) | Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими вагонетками. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 1673:2022 (EN 1673:2020, IDT) | Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими вагонетками. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ 1674-91 | Вироби для стікання води. ЗТУ. | діє | |
ДСТУ EN 1674:2005 | Обладнання для харчової промисловості. Тісторозкатувальні машини. Вимоги безпеки і гігієни (EN 1674:2000, IDT) | не діє | |
ДСТУ EN 1674:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Тісторозкачувальні машини. Вимоги щодо безпеки і гігієни (EN 1674:2000+A1:2009, IDT) | не діє | |
ДСТУ EN 1674:2016 (EN 1674:2015, IDT) | Устатковання для харчової промисловості. Тісторозкачувальні машини. Вимоги щодо безпеки і гігієни | діє | |
ДСТУ EN 1674:2018 (EN 1674:2015, IDT) | Устатковання для харчової промисловості. Машини тістовальцювальні. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ ITU-R BT.1675:2009 | Цифрове телевізійне мовлення. Побудова мовленнєвих систем і настанови щодо мінімізації погіршення роботи через загальну затримку сигналу (ITU-R BT.1675:2004, IDT) | діє | |
ДСТУ EN ISO 1675:2022 (EN ISO 1675:1998, IDT; ISO 1675:1985, IDT) | Пластмаси. Рідкі смоли. Визначення густини методом пікнометра | не діє | |
ДСТУ EN ISO 1675:2024 (EN ISO 1675:2022, IDT; ISO 1675:2022, IDT) | Пластмаси. Рідкі смоли. Визначення щільності за допомогою пікнометра | діє | |