Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 2163-93 Виноробство. Терміни та визначеннядіє в частині
ДСТУ 2164-93 Вина виноградні. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ ISO 2164:2007 Бобові. Визначання вмісту глікозидів синильної кислоти (ISO 2164:1975, IDT)діє
ДСТУ 2165-93 Іграшки. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ ISO 2165-2002 Картопля продовольча. Настанови щодо зберігання (ISO 2165:1974, IDT)діє
ДСТУ 2166-93 (ГОСТ 24972-93) Іграшки. Маркування, пакування, транспортування та зберіганнядіє
ДСТУ ISO 2166-2002 Морква. Настанови щодо зберігання (ISO 2166:1981, IDT)діє
ДСТУ 2167-93 (ГОСТ 24971-93) Іграшки. Види та порядок проведення випробувань. Правила прийманнядіє
ДСТУ ISO 2167-2002 Капуста круглокачанна. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 2167:1991, IDT)діє
ДСТУ 2168-93 (ГОСТ 27178-93) Іграшки. Методи випробуваньдіє
ДСТУ 2169-93 Іграшки. Ігри настільні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169:1981, IDT)діє
ДСТУ 2170-93 Іграшки оптичні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 2171-93 Іграшки музичні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 2171:2009 Зернові, бобові та продукти їх помелу. Визначення загальної золи методом озолювання (ISO 2171:2007, IDT)діє
ДСТУ 2172-93 Транзистори польові. Терміни, визначення та буквені позначення електричних параметрівдіє
ДСТУ 2173-93 Вироби текстильно-галантерейні. Види та дефекти. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом (ISO 2173:2003, IDT)діє
ДСТУ 2174-93 Технологія кушнірсько-підбиральних робіт. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ 2175-93 Овочі. Терміни та визначенняне діє

сторінки: [1] ... [1196] [1197] [1198] [1199] [1200] [1201] [1202] [1203] [1204] [1205] [1206] [1207] [1208] [1209] [1210] [1211] [1212] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)