|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 2286-1:2005 | Матеріали текстильні з гумовим або пластмасовим покриттям. Визначення характеристик сувою. Частина 1. Методи визначення довжини, ширини і маси (ISO 2286-1:1998, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 2286-3:2005 | Матеріали текстильні з гумовим або пластмасовим покриттям. Визначення характеристик сувою.Частина 3. Метод визначення товщини (ISO 2286-3:1998, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 2286-93 | Машини електричні обертові. Терміни та визначення | 121 | діє | |
ДСТУ 2287-93 (ГОСТ 307.1-95) | Електропраски побутові. Технічні умови | 78 | діє | |
ДСТУ 2288-93 (ГОСТ 307.2-95) | Електропраски побутового та аналогічного призначення. Методи вимірювання робочих характеристик | | не діє | |
ДСТУ 2289-93 | Прилади електровакуумні надвисокочастотні. Терміни та визначення | 77 | діє | |
ДСТУ 2290-93 | Контакти електричні. Терміни та визначення | 32 | діє | |
ДСТУ 2291-93 | Конденсатори електричні. Терміни та визначення | 44 | діє | |
ДСТУ ISO 2291:2007 | Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 2292-93 (ГОСТ 22617.2-94) | Насіння цукрових буряків. Методи визначення схожості, одноростковості та доброякісності | 31 | діє | |
ДСТУ ISO 2292:2007 | Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 2292:2018 (ISO 2292:2017, IDT) | Какао-боби. Відбирання проб | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 2293-99 | Охорона праці. Терміни та визначення основних понять | | не діє | |
ДСТУ 2293:2014 | Охорона праці. Терміни та визначення понять | 19 | діє | |
ДСТУ ISO 2294:2005 | М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначення загального вмісту фосфору (контрольний метод) (ISO 2294:1974, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 2295-93 (IEC 60335-2-24:1984, ISO 5155;1983; ISO 7371;1985) | Прилади холодильні електричні побутові. Загальні технічні умови | 75 | діє | |
ДСТУ ISO 2295:2019 (ISO 2295:1974, IDT) | Авокадо. Настанови щодо зберігання та транспортування | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 2296-93 | Державна система сертифікації. Знак відповідності. Форма, розміри, технічні вимоги та правила застосування | | не діє | |
ДСТУ 2297-93 (ГОСТ 13199-94) | Напівфабрикати волокнисті, папір та картон. Метод визначення маси продукції площею 1 м<(степінь)2> | 19 | діє | |
ДСТУ 2298-93 | Верстати металорізальні. Терміни та визначення | 33 | діє | |