Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 2439:2005 Матеріали полімерні чарункові еластичні. Визначення твердості методом втискування (ISO 2439:1997, IDT) не діє
ДСТУ 2439:2018 Хімічні елементи та прості речовини. Терміни та визначення основних понять, назви й символи 15діє
ДСТУ ISO 2439:2019 (ISO 2439:2008, IDT) Матеріали полімерні чарункові еластичні. Визначення твердості методом утискування відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ EN ISO 2439:2022 (EN ISO 2439:2008, IDT; ISO 2439:2008, IDT) Матеріали полімерні пористі еластичні. Визначення твердості (метод вдавлювання) відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 2440-94 Обладнання медичне радіологічне та радіотерапевтичне. Терміни та визначення 32діє
ДСТУ 2441-94 Папір пакувальний. Метод визначення маслопроникності 17діє
ДСТУ 2442-94 Розрахунки та випробування на міцність. Механіка руйнування. Терміни та визначення 24діє
ДСТУ 2443-94 (ГОСТ 30197-94) Застібка текстильна. Метод визначення довговічності з'єднання 21діє
ДСТУ 2444-94 Розрахунки та випробування на міцність. Опір втомі. Терміни та визначення 23діє
ДСТУ 2445-94 Дизелі тракторні і комбайнові. Вібронадійність. Методи випробувань 17діє
ДСТУ 2446-94 (ГОСТ 30080-93) Верстати каменеобробні шліфувально-полірувальні. Типи та основні параметри 21діє
ДСТУ ISO 2446:2019 (ISO 2446:2008, IDT) Молоко. Визначення вмісту жиру відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 2447-94 Машини меліоративні. Терміни та визначення 19діє
ДСТУ ISO 2447:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту олова (ISO 2447:1998, IDT) 8діє
ДСТУ 2448-94 Кисневе різання. Вимоги безпеки не діє
ДСТУ ISO 2448:2003 Продукти на основі фруктів та овочів. Визначання вмісту етанолу. Контрольний метод (ISO 2448:1998, IDT) 10діє
ДСТУ 2449-94 Прилади напівпровідникові. Терміни та визначення 65діє
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови 22діє
ДСТУ ISO 2450:2007 Вершки. Визначення масової частки жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 2450:1999, IDT) 18не діє
ДСТУ 2451-94 (ГОСТ 30077-93) Мотор-барабани. Основні параметри 12діє

сторінки: [1] ... [1217.55] [1218.55] [1219.55] [1220.55] [1221.55] [1222.55] [1223.55] [1224.55] [1225.55] [1226.55] [1227.55] [1228.55] [1229.55] [1230.55] [1231.55] [1232.55] [1233.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)