Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 2439-94 Елементи хімічні та речовини прості. Терміни та визначення основних понять. Умовні позначенняне діє
ДСТУ ISO 2439:2005 Матеріали полімерні чарункові еластичні. Визначення твердості методом втискування (ISO 2439:1997, IDT)не діє
ДСТУ 2439:2018 Хімічні елементи та прості речовини. Терміни та визначення основних понять, назви й символидіє
ДСТУ ISO 2439:2019 (ISO 2439:2008, IDT) Матеріали полімерні чарункові еластичні. Визначення твердості методом утискуваннядіє
ДСТУ EN ISO 2439:2022 (EN ISO 2439:2008, IDT; ISO 2439:2008, IDT) Матеріали полімерні пористі еластичні. Визначення твердості (метод вдавлювання)діє
ДСТУ 2440-94 Обладнання медичне радіологічне та радіотерапевтичне. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ 2441-94 Папір пакувальний. Метод визначення маслопроникностідіє
ДСТУ 2442-94 Розрахунки та випробування на міцність. Механіка руйнування. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ 2443-94 (ГОСТ 30197-94) Застібка текстильна. Метод визначення довговічності з'єднаннядіє
ДСТУ 2444-94 Розрахунки та випробування на міцність. Опір втомі. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ 2445-94 Дизелі тракторні і комбайнові. Вібронадійність. Методи випробуваньдіє
ДСТУ 2446-94 (ГОСТ 30080-93) Верстати каменеобробні шліфувально-полірувальні. Типи та основні параметридіє
ДСТУ ISO 2446:2019 (ISO 2446:2008, IDT) Молоко. Визначення вмісту жирудіє
ДСТУ 2447-94 Машини меліоративні. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ ISO 2447:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту олова (ISO 2447:1998, IDT)діє
ДСТУ 2448-94 Кисневе різання. Вимоги безпекине діє
ДСТУ ISO 2448:2003 Продукти на основі фруктів та овочів. Визначання вмісту етанолу. Контрольний метод (ISO 2448:1998, IDT)діє
ДСТУ 2449-94 Прилади напівпровідникові. Терміни та визначеннядіє
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 2450:2007 Вершки. Визначення масової частки жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 2450:1999, IDT)не діє

сторінки: [1] ... [1217.55] [1218.55] [1219.55] [1220.55] [1221.55] [1222.55] [1223.55] [1224.55] [1225.55] [1226.55] [1227.55] [1228.55] [1229.55] [1230.55] [1231.55] [1232.55] [1233.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)