|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 2631-1:2004 | Вібрація та удар механічні. Оцінка впливу загальної вібрації на людину. Частина 1. Загальні вимоги (ISO 2631-1:1997, IDT) | 34 | діє | |
ДСТУ ISO 2631-2:2004 | Вібрація та удар механічні. Оцінка впливу загальної вібрації на людину. Частина 2. Вібрація в будівлях (від 1 до 80 Гц) (ISO 2631-2:2003, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 2631-4:2005 | Вібрація та удар механічні. Оцінювання впливу загальної вібрації на людину. Частина 4. Настанови з оцінювання впливів вібрації та обертового переміщення на комфорт пасажирів та поїзної бригади у трансполртних системах з фіксованою напрямною колією (ISO 2631-4:2001, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ ІSО 2631-5:2005 | Вібрація та удар механічні. Оцінювання впливу загальної вібрації на людину. Частина 5. Метод оцінювання вібрації, яка містить багаторазові удари (ІSО 2631-5:2004, ІDТ) | | не діє | |
ДСТУ ISO 2631-5:2019 (ISO 2631-5:2018, IDT) | Вібрація та удар механічні. Оцінювання впливу загальної вібрації на людину. Частина 5. Метод оцінювання вібрації, яка містить багаторазові ударні імпульси | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 2631-94 (ГОСТ 18317-94) | Порошки металеві. Методи визначення води | 34 | діє | |
ДСТУ 2632-94 | Вогнетриви. Технологічні процеси виробництва. Терміни та визначення | 28 | діє | |
ДСТУ 2633:2007 | Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять | | не діє | |
ДСТУ ISO 2633:2013 | Визначення навантажень на перекриття у промислових спорудах і складах (ISO 2633:1974, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 2633:2017 | Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять | 25 | діє | |
ДСТУ 2634-94 | Вироби електронної техніки. Методи оцінювання відповідності вимогам до надійності | 51 | діє | |
ДСТУ 2635-94 | Інженерна фотограмметрія. Загальні вимоги | 30 | діє | |
ДСТУ 2636-94 | Загальна мікробіологія. Терміни та визначення | 22 | діє | |
ДСТУ 2637-94 | Розрахунки та випробування на міцність. Методи прискорених випробувань на термоциклічну повзучість | 27 | діє | |
ДСТУ 2638-94 | Система автоматизованого проектування. Побудова моделей операційних підсилювачів. Загальні вимоги | 49 | діє | |
ДСТУ 2639-94 | Єдина система захисту від корозії та старіння. Покриття газотермічні. Метод визначення міцності зчеплення покриття з основою нормальним відривом в умовах температур до 1770 К | 43 | діє | |
ДСТУ 2640-94 (ГОСТ 18318-94) | Порошки металеві. Визначення розміру частинок сухим просіюванням | 21 | діє | |
ДСТУ 2641:2007 | Продукти рибні. Пакування | 16 | діє | |
ДСТУ 2642-94 | Коріандр-зелень свіжий. Технічні умови | 21 | діє | |
ДСТУ 2643-94 | Труби сталеві та чавунні. Терміни та визначення | 21 | діє | |