|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 3936-99 | Системи передавання радіорелейні прямої видимості. Терміни та визначення | | не діє | |
ДСТУ 3937-99 | Системи передавання радіорелейні прямої видимості. Класифікація. Основні параметри. Методи вимірювань | | не діє | |
ДСТУ 3938-99 | М'ясна промисловість. Продукти забою худоби. Терміни та визначення | 65 | діє | |
ДСТУ 3940-99 | Охорона довкілля та раціональне поводження з ресурсами. Аналізатори складу та властивостей води. Загальні технічні вимоги і методи випробувань | 27 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 3940:2007 | Електроустатковання автотракторне. Загальні технічні умови | 50 | діє | |
ДСТУ ISO 3940:2018 (ISO 3940:1977, IDT) | Фрези профільні кінцеві із циліндричними хвостовиками для оброблення штампів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 3941-2000 | Лазерна безпека. Терміни та визначення | 24 | діє | |
ДСТУ 3942-2000 (ГОСТ 27.506-2000) | Надійність техніки. Плани випробувань для контролю середнього наробітку до відмови (на відмову). Частина 2. Дифузійний розподіл | 67 | діє | |
ДСТУ 3943-2000 | Дизайн і ергономіка. Склад, виклад та зміст документації | 38 | діє | |
ДСТУ 3944-2000 | Дизайн і ергономіка. Правила виконання дизайн-ергономічних робіт під час розроблення та поставлення продукції на виробництво | 31 | діє | |
ДСТУ ISO 3944:2003 | Добрива. Визначання насипної щільності (без ущільнювання) (ISO 3944:1992, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 3945-2000 (ГОСТ 12575-2001) | Цукор. Методи визначення редукувальних речовин | 31 | не діє | |
ДСТУ 3945:2023 | Цукор. Методи визначення редукувальних речовин | 17 | діє | |
ДСТУ 3946-2000 | Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення | | не діє | |
ДСТУ 3946:2018 | Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів | 19 | діє | |
ДСТУ 3947-1-2000 (ГОСТ 30717-1-2000) (ISO/IEC 13719-1:1995) | Інформаційні технології. Мови програмування, їхні середовище і системний інтерфейс. Мобільне загальне інструментальне середовище (PCTE). Частина 1: Абстрактні специфікації | 604 | діє | |
ДСТУ 3948-2000 | Котли опалювальні водогрійні теплопродуктивністю до 100 кВт. Методи випробування і контролю теплотехнічних показників | 74 | діє | |
ДСТУ 3949-2000 | Апарати теплообмінні пластинчасті розбірні. Параметри та основні розміри | 35 | діє | |
ДСТУ 3950-2000 | Техніка пожежна. Головки з'єднувальні для пожежного обладнання. Загальні технічні умови | 64 | діє | |
ДСТУ 3951.1-2000 (ISO 9956-:1995) | Технічні умови та процедура підтвердження відповідності технологічних процесів зварювання металевих матеріалів. Частина 1. Загальні правила для зварювання плавленням | 26 | діє | |