|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4109-2002/ГОСТ 30821-2002 | Матеріали текстильні. Методи оцінювання зміни забарвлення засобами вимірювальної техніки (ISO 105-A04:1989, MOD; ISO 105-A05:1996, MOD; ГОСТ 30821-2002, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 4110-2002 | Енергоощадність. Методика аналізу та розрахування питомих витрат енергоресурсів (ANSI/IEEE 739:1995, NEQ) | 37 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4110:2017 (STANAG 4110 Ed:4, IDT) | Визначення показників (параметрів) тиску та їхній взаємозв’язок для використання під час розроблення та випробування на безпеку і надійність гармат або мінометів та відповідних боєприпасів | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4110:2021 (STANAG 4110 Ed:4, IDT) | Визначення показників (параметрів) тиску та їхній взаємозв’язок для використання під час розроблення та випробування на безпеку і надійність гармат або мінометів та відповідних боєприпасів | | не діє | |
ДСТУ 4111.1-2002 | Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей фаринографом (ISO 5530-1:1997, MOD) | 16 | діє | |
ДСТУ 4111.2-2002 | Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначання реологічних властивостей екстенсографом (ISO 5530-2:1997, MOD) | 14 | діє | |
ДСТУ 4111.3-2002 | Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей валориграфом (ISO 5530-3:1988, MOD) | 12 | діє | |
ДСТУ 4111.4-2002 | Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначання реологічних властивостей альвеографом (ISO 5530-4:1991, MOD) | 16 | діє | |
ДСТУ 4112.1-2002 | Вина і виноматеріали. Визначання густини та відносної густини за температури 20 <град>C. Контрольний метод | 20 | діє | |
ДСТУ 4112.2:2003 | Виноградне сусло. Рефрактометричний метод визначення сахарози | 30 | діє | |
ДСТУ 4112.3-2002 | Вина і виноматеріали. Визначання вмісту спирту. Контрольний метод | 30 | діє | |
ДСТУ 4112.4-2002 | Вина і виноматеріали. Визначання вмісту загального сухого екстракту за густиною. Контрольний метод | 8 | діє | |
ДСТУ 4112.5-2002 | Вина і виноматеріали. Визначання відновлюваних сахарів. Контрольний метод | 12 | діє | |
ДСТУ 4112.6-2002 | Вина і виноматеріали. Метод визначання сахарози | 8 | діє | |
ДСТУ 4112.7:2003 | Вина, виноматеріали і сусло. Метод визначення глюкози і фруктози | 8 | діє | |
ДСТУ 4112.8:2003 | Вина, виноматеріали і сусло, концентрат виноградного сусла ректифікований. Ядерно-магнітно-резонансний (ЯМР) метод визначення вмісту дейтерію | 14 | діє | |
ДСТУ 4112.9-2002 | Вина і виноматеріали. Метод визначання зольних речовин | 8 | діє | |
ДСТУ 4112.10-2002 | Вина і виноматеріали. Метод визначання лужності зольних речовин. Контрольний метод | 6 | діє | |
ДСТУ 4112.11:2003 | Вина і виноматеріали. Метод визначення хлоридів | 8 | діє | |
ДСТУ 4112.12:2003 | Вина і виноматеріали. Метод визначення сульфатів | 8 | діє | |