|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4851:2020 | Пиво. Методи визначення кольору | 15 | діє | |
ДСТУ 4852:2007 | Пиво. Методи визначення кислотності | 10 | не діє | |
ДСТУ 4852:2023 | Пиво. Методи визначення кислотності | 9 | діє | |
ДСТУ 4853:2007 | Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб | | не діє | |
ДСТУ 4853:2022 | Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб | 7 | діє | |
ДСТУ 4854:2007 | Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Визначання масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методом | 11 | діє | |
ДСТУ EN 4855-03:2022 (EN 4855-03:2020, IDT) | Аерокосмічна серія. Екоефективність обладнання громадського харчування. Частина 03. Холодильне обладнання | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4855:2007 | Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин | 21 | діє | |
ДСТУ 4856:2007 | Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання проб | | не діє | |
ДСТУ 4856:2022 | Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання проб | 9 | діє | |
ДСТУ 4857:2007 | Неруйнівний контроль. Зварні з'єднання устаткування й конструкцій. Метод магнітної пам'яті металу. Загальні вимоги | 14 | діє | |
ДСТУ 4858:2007 | Напівфабрикати кондитерські. Методи визначення міцності агарових драглів | 10 | діє | |
ДСТУ 4859:2007 | Вітроенергетика. Установки електричні вітряні малої потужності. Загальні технічні вимоги | 24 | діє | |
ДСТУ 4860:2007 | Кислоти жирні соапстоків світлих олій та модифікованих жирів. Технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 4861:2007 | Інформація та документація. Видання. Вихідні відомості (ISO 8:1977, NEQ; ISO 7275:1985, NEQ) | 50 | діє | |
ДСТУ 4862:2007 | Вироби кондитерські. Метод визначання в'язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формування | 14 | діє | |
ДСТУ 4863:2007 | Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Правила приймання та методи відбирання проб | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 4863:2009 | Муфти пружні. Інформація, яку мають надати користувач і виробник. Вимоги до обсягу (ISO 4863:1984, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 4864:2007 | Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологості | 14 | діє | |
ДСТУ 4865:2007 | Цукор. Метод визначання крохмалю | 10 | діє | |