Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 4851:2020 Пиво. Методи визначення кольору 15діє
ДСТУ 4852:2007 Пиво. Методи визначення кислотності 10не діє
ДСТУ 4852:2023 Пиво. Методи визначення кислотності 9діє
ДСТУ 4853:2007 Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб не діє
ДСТУ 4853:2022 Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб 7діє
ДСТУ 4854:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Визначання масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методом 11діє
ДСТУ EN 4855-03:2022 (EN 4855-03:2020, IDT) Аерокосмічна серія. Екоефективність обладнання громадського харчування. Частина 03. Холодильне обладнання відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 4855:2007 Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин 21діє
ДСТУ 4856:2007 Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання проб не діє
ДСТУ 4856:2022 Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання проб 9діє
ДСТУ 4857:2007 Неруйнівний контроль. Зварні з'єднання устаткування й конструкцій. Метод магнітної пам'яті металу. Загальні вимоги 14діє
ДСТУ 4858:2007 Напівфабрикати кондитерські. Методи визначення міцності агарових драглів 10діє
ДСТУ 4859:2007 Вітроенергетика. Установки електричні вітряні малої потужності. Загальні технічні вимоги 24діє
ДСТУ 4860:2007 Кислоти жирні соапстоків світлих олій та модифікованих жирів. Технічні умови 15діє
ДСТУ 4861:2007 Інформація та документація. Видання. Вихідні відомості (ISO 8:1977, NEQ; ISO 7275:1985, NEQ) 50діє
ДСТУ 4862:2007 Вироби кондитерські. Метод визначання в'язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формування 14діє
ДСТУ 4863:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Правила приймання та методи відбирання проб 14діє
ДСТУ ISO 4863:2009 Муфти пружні. Інформація, яку мають надати користувач і виробник. Вимоги до обсягу (ISO 4863:1984, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ 4864:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологості 14діє
ДСТУ 4865:2007 Цукор. Метод визначання крохмалю 10діє

сторінки: [1] ... [1419.8] [1420.8] [1421.8] [1422.8] [1423.8] [1424.8] [1425.8] [1426.8] [1427.8] [1428.8] [1429.8] [1430.8] [1431.8] [1432.8] [1433.8] [1434.8] [1435.8] ... [2576]

Всього знайдено: 51507

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)