|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 5019-5:2018 (ISO 5019-5:1984, IDT) | Вироби вогнетривкі. Розміри. Частина 5. П’ятова цегла | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 5019-6:2008 | Вироби вогнетривкі. Розміри. Частина 6. Вироби основні (магнезіальні) для кисневих сталеплавильних конвертерів (ISO 5019-6:2005, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 5019:2008 | Торф. Терміни та визначення понять | 47 | діє | |
ДСТУ 5020:2008 | Концентрати харчові. Методи визначання домішок і зараженості шкідниками зерна | 15 | діє | |
ДСТУ 5021-1:2008 | Соя. Ідентифікація генетично модифікованих організмів. Частина 1. Методи відбирання та правила готування проб | 14 | діє | |
ДСТУ 5021-2:2008 | Соя. Ідентифікація генетично модифікованих організмів. Частина 2. Метод визначання генетично модифікованих організмів | 22 | діє | |
ДСТУ ISO 5022:2012 | Продукція вогнетривка фасонна. Вибірковий контроль і приймальні випробування (ISO 5022:1979, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 5023:2008 | Вироби кондитерські борошняні. Метод визначання здатності до намокання | 8 | діє | |
ДСТУ 5024:2008 | Вироби кондитерські. Методи визначання кислотності та лужності | 16 | діє | |
ДСТУ 5025:2008 | Вироби кондитерські. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти | 12 | діє | |
ДСТУ 5026:2008 | Просо. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 5027:2008 | Протипожежна техніка. Установки водяного пожежегасіння автоматичні. Зрошувачі для водяних завіс. Загальні технічні вимоги та методи випробовування | 28 | діє | |
ДСТУ 5028:2008 | Яйця курячі харчові. Технічні умови | 27 | діє | |
ДСТУ 5029:2008 | Пек. Метод визначання температури розм'якшення в апараті Меттлера | 20 | діє | |
ДСТУ 5030:2008 | Пек. Метод визначання дистиляційних характеристик | 18 | діє | |
ДСТУ 5031:2008 | Пек. Метод визначання в'язкості в апараті Брукфільд Термосель | 16 | діє | |
ДСТУ 5032:2008 | Препарати ветеринарні імунобіологічні. Вакцини живі проти класичної чуми свиней. Технічні вимоги та методи контролювання | 16 | діє | |
ДСТУ 5033:2008 | Соапсток. Технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 5034:2008 | Інформація і документація. Науково-інформаційна діяльність. Терміни та визначення понять | 43 | діє | |
ДСТУ 5035:2008 | Журавлина свіжа. Технічні умови | 12 | діє | |