|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 5049:2008 | Соя. Технологія вирощування. Загальні вимоги | 14 | діє | |
ДСТУ 5050:2008 | Продукти харчові. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії | 26 | діє | |
ДСТУ 5051:2008 | Продукти харчові. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії | 26 | діє | |
ДСТУ 5052:2008 | Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови. | 22 | діє | |
ДСТУ 5053:2008 | Борошно цеолітове. Меліорант комплексної дії для легких грунтів. Загальні технічні вимоги | 14 | діє | |
ДСТУ 5054:2008 | Промислові вентилятори. Словник термінів і визначення категорій (ISO 13349:1999, MOD) | 42 | діє | |
ДСТУ 5055:2008 | Олія ефірна полину таврійського. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 5056:2008 | Конкрет троянди ефіроолійної. Технічні умови | 26 | діє | |
ДСТУ 5057:2008 | Олія ефірна деревію звичайного. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 5058:2008 | Безпека у надзвичайних ситуаціях. Навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Основні положення | 14 | діє | |
ДСТУ 5059:2008 | Вироби кондитерські. Методи визначання цукрів | 36 | діє | |
ДСТУ 5060:2008 | Вироби кондитерські. Методи визначання масової частки жиру | 23 | діє | |
ДСТУ 5061:2008 | Мережі електрозв'язку цифрові. Транспортні телекомунікаційні мережі. Фізичні та електричні характеристики стиків (ITU-T G.703:2001, MOD) | 55 | діє | |
ДСТУ ISO 5061:2009 | Корми для тварин. Визначення вмісту вичавків насіння кліщовини мікроскопічним методом (ISO 5061:2002, IDT) | 9 | діє | |
ДСТУ 5062:2008 | Олії. Метод визначання вільних жирних кислот | 10 | діє | |
ДСТУ 5063:2008 | Олії. Методи визначання нежирових домішок і відстою | 11 | діє | |
ДСТУ 5064:2008 | Олії. Метод визначання золи | 8 | діє | |
ДСТУ 5065:2008 | Олія оливкова. Технічні умови постачання | 20 | діє | |
ДСТУ 5066:2008 | Міжнародний протокол виконання вимірювань і верифікації. Загальні підходи щодо розроблення та реалізації енергоощадних і водоощадних заходів (IPMVP 1997, MOD) | відсутній | діє | |
ДСТУ 5067:2008 | Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Метод визначання інтенсивності аромату | 10 | діє | |