Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ГОСТ ИСО 5507:2003 Насіння олійних культур. Номенклатура (ГОСТ ИСО 5507-97, IDT)діє
ДСТУ ISO 5508-2001 Жири та олії тваринні й рослинні. Аналізування методом газової хроматографії метилових ефірів жирних кислот (ISO 5508:1990, IDT)діє
ДСТУ ISO 5509-2002 Жири та олії тваринні і рослинні. Приготування метилових ефірів жирних кислот (ISO 5509:2000, IDT)діє
ДСТУ ISO 5510:2003 Корми для тварин. Визначення вмісту доступного лізину (ISO 5510:1984, IDT)діє
ДСТУ ISO 5511:2006 Насіння олійне. Визначення вмісту олії. Спектрометричний метод ядерного магнітного резонансу низької здатності з використанням безперервної хвилі (Швидкий метод) (ISO 5511:1992, IDT) діє
ДСТУ ISO 5515:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом (ISO 5515:1979, IDT)діє
ДСТУ ISO 5516:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання (ISO 5516:1978, IDT)діє
ДСТУ ISO 5517:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну (ISO 5517:1978, IDT)діє
ДСТУ ISO 5518:2014 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту бензойної кислоти. Спектрофотометричний метод (ISO 5518:2007, IDT)діє
ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи (ISO 5520:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5521:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду (ISO 5521:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5522:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення загального вмісту сірчистого ангідриду (ISO 5522:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5523:2007 Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом (ISO 5523:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5524-2002 Томати. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 5524:1991, IDT)діє
ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT)діє
ДСТУ EN ISO 5526:2019 (EN ISO 5526:2013, IDT; ISO 5526:2013, IDT) Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатурадіє
ДСТУ ISO 5529:2014 Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені (ISO 5529:2007, IDT)діє
ДСТУ ГОСТ 5530:2009 Тканини пакувальні та технічної призначеності з луб'яних волокон. Загальні технічні умови (ГОСТ 5530-2004, IDT)діє
ДСТУ ISO 5531:2004 Борошно пшеничне. Визначення сирої клейковини (ISO 5531:1978, IDT)не діє
ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT)не діє

сторінки: [1] ... [1446.6] [1447.6] [1448.6] [1449.6] [1450.6] [1451.6] [1452.6] [1453.6] [1454.6] [1455.6] [1456.6] [1457.6] [1458.6] [1459.6] [1460.6] [1461.6] [1462.6] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)