|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 5534:2005 | Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT) | 10 | не діє | |
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 | Продукти молочні жирні. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера (ISO 5536:2002/IDF 23:2002, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5538:2004 | Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT) | 22 | діє | |
ДСТУ ISO 5543:2005 | Казеїни та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 5543:1986, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 5544:2014 | Казеїни. Методика визначення масової частки “зв’язаної золи”. Контрольний метод (ISO 5544:1978, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5545/IDF 90:2015 | Казеїни сичужні та казеїнати. Визначення масової частки золи. Контрольний метод (ISO 5545:2008 (IDF 90:2008, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 5546:2005 | Казеїн та казеїнати. Визначення рН (контрольний метод)(ISO 5546:1979, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5547:2014 | Казеїни. Визначання вільної кислотності. Контрольний метод (ISO 5547:1978, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5548/IDF 106:2014 | Казеїни та казеїнати. Визначення масової частки лактози фотометричним методом (ISO 5548:2004/IDF 106:2004, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 5549:2014 | Казеїни та казеїнати. Контрольний метод визначення масової частки білка (ISO 5549:1978, IDT) | 10 | не діє | |
ДСТУ ISO 5550/IDF 78:2014 | Казеїни та казеїнати. Контрольний метод визначення масової частки вологи (ISO 5550:2006/IDF 78:2006, IDT) | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 5553:2005 | М’ясо та м’ясопродукти. Виявлення поліфосфатів (ISO 5553:1980, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5554:2005 | Продукти м’ясні. Метод визначення вмісту крохмалю (контрольний метод)(ISO 5554:1978, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 5555:2003 | Жири та олії тваринні і рослинні. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 5555:2019 (EN ISO 5555:2001, IDT: ISO 5555:2001, IDT) | Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб | 33 /en | діє | |
ДСТУ EN ISO 5555:2019 (EN ISO 5555:2001, IDT; ISO 5555:2001, IDT)/Зміна № 1:2022 (EN ISO 5555:2001/A1:2014, IDT; ISO 5555:2001/Amd 1:2014, IDT) | Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 5558:2004 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання та ідентифікування антиоксидантів. Метод тонкошарової хроматографії (ISO 5558:1982, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 5565-2:2007 | Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Частина 2. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 5576:2016 (ISO 5576:1997, IDT) | Контроль неруйнівний. Промислова радіологія
з використанням рентгенівського і гамма-випромінювання. Словник термінів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ EN ISO 5577:2018 (EN ISO 5577:2017, IDT; ISO 5577:2017, IDT) | Неруйнівний контроль. Ультразвуковий контроль. Словник термінів | відсутній/мова оригіналу | діє | |