Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ISO 6558-2:2004 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначення вмісту каротину. Частина 2. Стандартні методи (ISO 6558-2:1992,IDT)діє
ДСТУ ISO 6561:2004 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначення вмісту кадмію. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6561:1983,IDT)діє
ДСТУ ISO 6564:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створювання спектру флейвору (ISO 6564:1985, IDT) діє
ДСТУ ISO 6565:2010 Тютюн і тютюнові вироби. Опір затяжці сигаретою і перепад тиску стрижневих фільтрів. Стандартні умови та вимірювання (ISO 6565:2002, IDT)діє
ДСТУ ISO 6574:2005 Насіння селери (Apium graveolens Linnaeus). Технічні умови (ISO 6574:1986, IDT)діє
ДСТУ ISO 6575:2019 (ISO 6575:1982, IDT) Пожитник цілий чи мелений (порошкоподібний). Технічні умовидіє
ДСТУ prEN ISO 6579-1:2014 Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Горизонтальний метод виявлення Salmonella spp (prEN ISO 6579-1:2014, IDT)не діє
ДСТУ FprEN ISO 6579-1:2016 (FprEN ISO 6579-1:2015, IDT; ISO/FDIS 6579-1:2015, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод для виявлення, перерахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Виявлення Salmonella spp.діє
ДСТУ CEN ISO/TS 6579-2:2014 Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 2. Визначення найбільш ймовірної кількості. (CEN ISO/TS 6579-2:2012,IDT)діє
ДСТУ ISO/TR 6579-3:2014 Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 3. Настанова щодо серотипування Salmonella spp (ISO/TR 6579-3:2014;IDT)діє
ДСТУ ISO 6579:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Методика виявлення Salmonella spp. (ISO 6579:2002, IDT)не діє
ДСТУ ISO 6584:2003 Обладнання очищальне для повітря та інших газів. Класифікація пиловловлювачів (ISO 6584:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 6588-1:2008 Папір, картон і волокнисті напівфабрикати. Визначення рН водної витяжки. Частина 1. Метод холодного екстрагування (ISO 6588-1:2005, IDT)діє
ДСТУ ISO 6588-2:2008 Папір, картон і волокнисті напівфабрикати. Визначення рН водної витяжки. Частина 2. Метод гарячого екстрагування (ISO 6588-2:2005, IDT)діє
ДСТУ ISO 6590-1:2006 Паковання. Мішки. Словник термінів та типи. Частина 1. Мішки паперові (ISO 6590-1:1983, IDT)діє
ДСТУ ISO 6590-2:2006 Паковання. Мішки. Словник термінів та типи. Частина 2. Мішки з термопластичної гнучкої плівки (ISO 6590-2:1986, IDT)діє
ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) діє
ДСТУ ISO 6591-2:2006 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 2. Мішки з термопластичної гнучкої плівки порожні (ISO 6591-2:1985, IDT)діє
ДСТУ ISO 6599-1:2005 Паковання. Кондиціонування для випробування. Частина 1. Мішки паперові (ISO 6599-1:1983, IDT)діє
ДСТУ ISO 6605:2009 Гідроприводи об'ємні. Рукави та рукави армовані. Методи випробування (ISO 6605:2003, IDT)діє

сторінки: [1] ... [1475.4] [1476.4] [1477.4] [1478.4] [1479.4] [1480.4] [1481.4] [1482.4] [1483.4] [1484.4] [1485.4] [1486.4] [1487.4] [1488.4] [1489.4] [1490.4] [1491.4] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)