|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6884-2002 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання золи. Контрольний метод (ISO 6884:1985, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6885-2002 | Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання анізідінового числа (ISO 6885:1998, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 6885:2019 (EN ISO 6885:2016, IDT; ISO 6885:2016. IDT) | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізидинового числа | 16 /en | діє | |
ДСТУ ISO 6886:2003 | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснюваність) (ISO 6886:1996, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 6886:2019 (EN ISO 6886:2016, IDT; ISO 6886:2016, IDT) | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення) | 22 /en | діє | |
ДСТУ ISO 6887-1:2003 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Готування досліджуваних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 1. Загальні правила готування вихідної суспензії та десятикратних розведень (ISO 6887-1:1999, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6887-2:2005 | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування. Частина 2. Специфічні правила готування м’яса та м’ясних виробів (ISO 6887-2:2003, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ EN ISO 6887-2:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Підготовка зразків для випробування, вихідної суспензії та десяткових розведень для мікробіологічних досліджень. Частина 2. Спеціальні правила для підготовки м'яса і м'ясних продуктів (EN ISO 6887-2:2003, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6887-3:2014 | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 6887-3:2022 (EN ISO 6887-3:2017, IDT; ISO 6887-3:2017, IDT)/Зміна № 1:2022 (EN ISO 6887-3:2017/A1:2020, IDT; ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020, IDT) | Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила підготовки риби та рибних продуктів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6887-4:2014 | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 4. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних продуктів, риби чи рибних продуктів (ISO 6887-4:2003, IDT +ISO 6887-4:2003/Cor 1:2004, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 6887-6:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятиразових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 6. Спеціальні правила готування зразків, відібраних на первинному етапі виробництва (EN ISO 6887-6:2013, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6888-1:2003 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 1. Метод з використанням агарового середовища Беард-Паркера (ISO 6888-1:1999, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6888-2:2003 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 2. Метод з використанням фібрино-гену плазми крові кролика для агарового середовища (ISO 6888-2:1999, IDT) | | не діє | |
ДСТУ EN ISO 6888-3:2019 (EN ISO 6888-3:2003, IDT; ISO 6888-3:2003, IDT) | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 3. Виявляння та MPN-техніка для малих чисел | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6889:2008 | Речовини поверхнево-активні. Метод визначення міжфазного натягу витягуванням рідинних плівок (ISO 6889:1986, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 6892-1:2019 (ISO 6892-1:2016, IDT) | Металеві матеріали. Випробування на розтяг. Частина 1. Метод випробування за кімнатної температури | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 6892-2:2020 (ISO 6892-2:2018, IDT) | Металеві матеріали. Випробування на розтяг. Частина 2. Метод випробування за підвищених температур | відсутній | діє | |
ДСТУ ІSО 6897:2005 | Настанови з оцінювання чутливості мешканців нерухомих споруд, особливо будинків та прибережних споруд, до низькочастотного (від 0,063 Гц до 1 Гц) горизонтального переміщення (ІSО 6897:1984, ІDТ) | 15 | діє | |
ДСТУ ISO 6910-2001 | Взуття лите з пластичних мас. Чоботи робочі із поліуретану з підкладкою або без неї загального призначення стійкі до впливів олив та жирів. Технічні умови (ISO 6910:1992, IDT) | 7 | діє | |