|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ EN ISO 7027-2:2022 (EN ISO 7027-2:2019, IDT; ISO 7027-2:2019, IDT) | Якість води. Визначення каламутності. Частина 2. Напівкількісні методи оцінювання прозорості води | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 7027:2003 | Якість води. Визначання каламутності (ISO 7027:1999, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ 7027:2009 | Селекція хмелю. Технологічний процес. Методи випробовування | 26 | діє | |
ДСТУ 7028:2009 | Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умови | 36 | діє | |
ДСТУ 7029:2009 | Рослинництво. Методи вирощування садивного матеріалу хмелю | 18 | діє | |
ДСТУ 7030:2009 | Рослинництво. Правила відбирання проб грунту та рослинних зразків на хмелеплантаціях | 10 | діє | |
ДСТУ 7031:2009 | Рослинництво. Методи захисту хмелю від шкідників, хвороб та бур'янів | 18 | діє | |
ДСТУ 7032:2009 | Колісні транспортні засоби. Автомобілі швидкої медичної допомоги та їхнє устатковання. Технічні вимоги та методи випробування (EN 1789:2007, MOD) | | не діє | |
ДСТУ 7033:2009 | Буряк столовий свіжий. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 7034:2009 | Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 7035:2009 | Морква свіжа. Технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7036:2009 | Диня свіжа. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 7037:2009 | Капуста білоголова свіжа. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 7038:2009 | Саджанці кущових ягідних культур. Технологія вирощування. Загальні вимоги | 18 | діє | |
ДСТУ 7039:2009 | Саджанці зерняткових культур. Технологія вирощування. Загальні вимоги | 18 | діє | |
ДСТУ 7040:2009 | Фрукти, овочі та продукти їх переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Готування проб до лабораторних аналізів | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 7040:2010 | Гайки шестигранні самостопорні (з неметалевим вкладнем) типу 1. Класи міцності 5, 8, та 10. Технічні вимоги (ISO 7040:1997, IDT) | відсутній | не діє | |
ДСТУ ISO 7041:2009 | Гайки шестигранні самостопорні (з неметалевим укладнем) типу 2. Класи міцності 9 і 12. Технічні вимоги (ISO 7041:2002, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 7041:2009 | Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 7042:2009 | Гайки шестигранні самостопорні суцільнометалеві типу 2. Класи міцності 5, 8, 10 і 12. Технічні вимоги (ISO 7042:1997, IDT) | відсутній | не діє | |