Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ISO 7176-26:2020 (ISO 7176-26:2007, IDT) Крісла колісні. Частина 26. Словник термінівдіє
ДСТУ 7176:2010 Водне господарство. Терміни та визначення основних понятьдіє
ДСТУ 7177:2010 Водна меліорація. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 7178:2010 Паливо альтернативне. Естери етилові жирних кислот олій та жирів для дизельних двигунів. Технічні вимоги та методи контролюваннядіє
ДСТУ 7179:2010 Малина свіжа. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 7180-93 (ГОСТ 30008-93) (ISO 7180:1986) Пневмоприводи. Пневмоциліндри. Діаметри циліндрів та розміри різей отворівдіє
ДСТУ 7180:2010 Ветеринарна медицина. Антиген для діагностування мікоплазмозів птиці. Технічні умовидіє
ДСТУ 7181:2010 Спирт етиловий та продукція спиртовмісна. Метод визначання вмісту сірчистих сполукдіє
ДСТУ-Н 7182:2010 Молочна та м'ясна промисловість. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкціїдіє
ДСТУ 7183:2010 Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 7183:2014 Сушарки, що працюють на стисненому повітрі. Технічні вимоги та методи випробування. (ISO 7183:2007, IDT)діє
ДСТУ 7184:2010 Культури плодові та ягідні. Методи оздоровлення садивного матеріалу від вірусних та вірусоподібних інфекційдіє
ДСТУ 7185:2010 Культури плодові та ягідні. Методи визначення фітовірусологічного статусу садивного матеріалу кущових ягідних культурдіє
ДСТУ 7186:2010 Культури плодові та ягідні. Методи визначення фітовірусологічного статусу садивного матеріалу суницідіє
ДСТУ 7187-1:2010 Олії. Визначання вмісту олив. Частина 1. Метод готування пробдіє
ДСТУ 7187-2:2010 Олії. Визначання вмісту олив. Частина 2. Аналізуваннядіє
ДСТУ 7189:2010 Макухи, шроти та насіння олійних культур. Визначання вмісту азоту методом Дюма (ISO 16634-1:2008, NEQ)діє
ДСТУ 7190:2010 Ветеринарна мікробіологія. Поживні середовища для ізолювання мікоплазм. Методи виготовлення та контролюваннядіє
ДСТУ ISO 7190:2013 Підіймально-транспортне механічне устатковання безперервної дії. Елеватори ковшові. Класифікація (ISO 7190:1981, IDT)діє
ДСТУ 7191-1:2010 Олії. Метод визначання вмісту сірки. Частина 1. Готування проби та реактивівдіє

сторінки: [1] ... [1501.55] [1502.55] [1503.55] [1504.55] [1505.55] [1506.55] [1507.55] [1508.55] [1509.55] [1510.55] [1511.55] [1512.55] [1513.55] [1514.55] [1515.55] [1516.55] [1517.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)