Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 7200:2010 Насіння плодових зерняткових порід. Заготівля та виробництво 20діє
ДСТУ 7201:2010 Норми безпеки до конструкції та експлуатації ліфтів. Частина 72. Ліфти пожежні (EN 81-72:2003, MOD) не діє
ДСТУ 7202:2010 Засоби реабілітації технічні для осіб з вадами опорно-рухового апарату. Терміни та визначення понять не діє
ДСТУ 7202:2019 (ISO 9999:2016, NEQ) Засоби допоміжні для осіб з обмеженням життєдіяльності. Класифікація та термінологія відсутнійдіє
ДСТУ 7203-1:2010 Засоби для ходіння. Загальні технічні умови. Частина 1. Засоби для ходіння, керовані однією рукою 21діє
ДСТУ 7203-2:2010 Засоби для ходіння. Загальні технічні умови. Частина 2. Засоби для ходіння, керовані обома руками 25діє
ДСТУ 7204:2010 Крісла колісні з електричним приводом. Загальні технічні умови 26діє
ДСТУ 7205:2010 Шарніри та шини для протезів кінцівок і ортезів на кінцівки та хребет. Загальні технічні умови 23діє
ДСТУ 7206:2010 Меблі та оснащення для адаптування осіб з вадами опорно-рухомого апарату вдома та в інших приміщеннях. Загальні технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 7207:2010 Вузли механічних протезів верхніх кінцівок. Загальні технічні вимоги та методи випробування 17діє
ДСТУ ISO 7208-2002 Молоко знежирене, сироватка та маслянка. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 7208:1999, IDT) 35не діє
ДСТУ 7208:2011 Інгредієнти рослинної сировини для ароматизованих напоїв. Загальні технічні умови 14діє
ДСТУ EN ISO 7208:2022 (EN ISO 7208:2008, IDT; ISO 7208:2008, IDT) Знежирене молоко, сироватка та пахта. Визначення вмісту жиру. Гравіметричний метод (еталонний метод) відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 7209:2011 Виноматеріали виноградні необроблені. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7210:2011 Напої міцні із виноградних спиртів. Технічні умови 18діє
ДСТУ ISO 7211-1:2008 Матеріали текстильні. Методи аналізу структури тканини. Частина 1. Методи подавання рисунка переплетення та схем набирання ниток основи у ремізи, ниток основи у бердо та підіймання реміз (ISO 7211-1:1984, IDT) 11діє
ДСТУ ISO 7211-2:2008 Матеріали текстильні. Методи аналізу структури тканини. Частина 2. Метод визначення кількості ниток на одиницю довжини (ISO 7211-2:1984, IDT) 11діє
ДСТУ ISO 7211-3:2003 Текстиль. Тканини. Структура. Методи аналізування. Частина 3. Визначання звитості нитки, витягнутої з тканини (ISO 7211-3:1984, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 7211-4:2007 Матеріали текстильні. Методи аналізу структури тканини. Частина 4. Метод визначення скручення нитки, висмикнутої із тканини (ISO 7211-4:1984, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ ISO 7211-5:2007 Матеріали текстильні. Методи аналізу структури тканини. Частина 5. Метод визначення лінійної густини нитки, висмикнутої із тканини (ISO 7211-5:1984, IDT) 8діє

сторінки: [1] ... [1504] [1505] [1506] [1507] [1508] [1509] [1510] [1511] [1512] [1513] [1514] [1515] [1516] [1517] [1518] [1519] [1520] ... [2565]

Всього знайдено: 51290

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)