Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 7338:2013 Вітроенергетика. Установки електричні вітряні малої потужності. Методи випробуваннядіє
ДСТУ 7339:2013 Гомогенат трутневих личинок. Технічні умовидіє
ДСТУ 7340:2013 Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умовине діє
ДСТУ 7340:2022 Відсів від полірування та аспірації. Суміш зернова та відсів зерновий. Технічні умовидіє
ДСТУ 7341:2013 Насоси відцентрові для рідких молочних продуктів. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 7342:2013 Інформація та документація. Видавнича анотація. Правила складання та подання у виданняхдіє
ДСТУ ГОСТ 7343:2008 Конусы инструментов с конусностью 1:10 и 1:7. Размерыне діє
ДСТУ 7343:2013 Інформація та документація. Видання. Міжнародна стандартна нумерація нотних видань (ISO 10957:2009, NEQ)діє
ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умовине діє
ДСТУ 7344:2022 Дріжджі пивні. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 7345:2005 Теплоізоляція. Фізичні величини та визначення понять (ISO 7345:1987, IDT)діє
ДСТУ 7345:2013 Дробина пивна. Технічні умовине діє
ДСТУ 7345:2021 Дробина пивоваріння. Технічні умовидіє
ДСТУ 7346:2013 Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 7347:2013 Вироби макаронні. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ ISO 7348:2010 Тара скляна. Виробництво. Словник термінів (ISO 7348:1992, IDT)діє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якостідіє
ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотностідіє
ДСТУ 7350:2013 Концентрати харчові. Методи визначання сахарозидіє
ДСТУ 7351:2013 Консерви м’ясні. Сальтисони. Загальні технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1512.55] [1513.55] [1514.55] [1515.55] [1516.55] [1517.55] [1518.55] [1519.55] [1520.55] [1521.55] [1522.55] [1523.55] [1524.55] [1525.55] [1526.55] [1527.55] [1528.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)