|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 7345:2021 | Дробина пивоваріння. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 7346:2013 | Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7347:2013 | Вироби макаронні. Терміни та визначення понять | 30 | діє | |
ДСТУ ISO 7348:2010 | Тара скляна. Виробництво. Словник термінів (ISO 7348:1992, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 7348:2013 | Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості | 19 | діє | |
ДСТУ 7349:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання кислотності | 9 | діє | |
ДСТУ 7350:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання сахарози | 19 | діє | |
ДСТУ 7351:2013 | Консерви м’ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7352:2013 | Консерви м’ясні. Паштети. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 7353:2013 | М’ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання | 19 | діє | |
ДСТУ 7354:2013 | Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій | 16 | діє | |
ДСТУ 7355:2013 | Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій | 18 | діє | |
ДСТУ 7356:2013 | Молоко. Метод визначення пероксиду водню | 7 | діє | |
ДСТУ 7357:2013 | Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання | 38 | діє | |
ДСТУ 7358:2013 | Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком | 10 | діє | |
ДСТУ 7359:2013 | Молоко. Метод визначення аміаку | 7 | діє | |
ДСТУ 7360:2013 | Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичних консервах | 13 | діє | |
ДСТУ 7361:2013 | Відеодокументи. Правила зберігання національного архівного фонду. Технічні вимоги | 15 | діє | |
ДСТУ 7362:2013 | Метрологія. Проби зернових культур, атестовані за показником "число падіння". Програма та методика метрологічної атестації | 13 | діє | |
ДСТУ 7363:2013 | Метрологія. Програмне забезпечення засобів вимірювальної техніки. Загальні технічні вимоги | 14 | діє | |