Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 7345:2021 Дробина пивоваріння. Технічні умови 12діє
ДСТУ 7346:2013 Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7347:2013 Вироби макаронні. Терміни та визначення понять 30діє
ДСТУ ISO 7348:2010 Тара скляна. Виробництво. Словник термінів (ISO 7348:1992, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості 19діє
ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотності 9діє
ДСТУ 7350:2013 Концентрати харчові. Методи визначання сахарози 19діє
ДСТУ 7351:2013 Консерви м’ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7352:2013 Консерви м’ясні. Паштети. Загальні технічні умови 15діє
ДСТУ 7353:2013 М’ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання 19діє
ДСТУ 7354:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій 16діє
ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій 18діє
ДСТУ 7356:2013 Молоко. Метод визначення пероксиду водню 7діє
ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання 38діє
ДСТУ 7358:2013 Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком 10діє
ДСТУ 7359:2013 Молоко. Метод визначення аміаку 7діє
ДСТУ 7360:2013 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичних консервах 13діє
ДСТУ 7361:2013 Відеодокументи. Правила зберігання національного архівного фонду. Технічні вимоги 15діє
ДСТУ 7362:2013 Метрологія. Проби зернових культур, атестовані за показником "число падіння". Програма та методика метрологічної атестації 13діє
ДСТУ 7363:2013 Метрологія. Програмне забезпечення засобів вимірювальної техніки. Загальні технічні вимоги 14діє

сторінки: [1] ... [1512.8] [1513.8] [1514.8] [1515.8] [1516.8] [1517.8] [1518.8] [1519.8] [1520.8] [1521.8] [1522.8] [1523.8] [1524.8] [1525.8] [1526.8] [1527.8] [1528.8] ... [2576]

Всього знайдено: 51507

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)